Manieren van condooms gebruiken

Het is een gerenommeerde feit dat de werkgelegenheid condooms zal voorkomen de noodzaak van het nemen van associate degree STD panel controleren . Echter , nogal condooms bestellen acknowledged feit is dat er oppervlakte-eenheid veel andere manieren waarin een rubber vaak behulpzaam aan u . terwijl ze uitsluitend komen met een set routebeschrijving op de doos , wij oppervlakte-eenheid kunnen u alleen wat te doen met enige die overblijven .

Maak een Stress Ball

De politiek van kwalitatieve analyse , seks , en vooral van het hebben van soa testen door deskundigen na u seks gehad met iemand somebody kunnen vreselijk zenuwslopend . vergemakkelijken uzelf op rustig naar beneden door maken uzelf uw heel profylactisch stressbal . het is zo eenvoudig proberen te doen – simpelweg ontrollen de preventieve en beginnen vullen met meel , swingende uit zijde te facet na iedere paar schepjes om om het meel te comprimeren . eenmaal de condoom vol is, alleen een knoop binnen de hoge , neem dan een marker pen en trek een gezicht op de voorkant van het om het net geringe mate extra temperament . Uw stressbal worden nu worden gegoten in wat vorm je zin hebt , en wordt bereid en om te helpen u adres al dat angst .

Finger Puppets

Heb je ooit geweest babysitting en gelegen dat je volledig te voorkomen de kinderen van het huilen ? je begint te wroeten in je zakken , op zoek naar iets die ze vermaken , maar alles je lukt om te zoeken op is dat preventieve u rond met je meedraagt ​​ je niet wilt bezitten te nemen associate STD panel controleren . echter niet wanhopen ! Geloof het of niet , een veiligheid zal bespaart u in deze scenario . Neem de contraceptieve uit de verpakking en rek het uit, neem dan een pen en teken een karikatuur van sommige beschrijving op de voorzijde . Schuif de preventief op uw vinger en er je hebt het – een eenvoudige vinger poppenspel . Als het geen het kind , je zult kunnen zeker het zal baffle ze in stilte.

water Balloons

Je gewoon nooit weet toen je gaat naar einde ingehaald tijdens een waterballon gevecht , en er is elke waarschijnlijkheid u geen ballonnen om hand als u . Als je bent geweest short , zou dat je gewoon hebben geen munitie om wraak te nemen met , maar Amerikaanse staat hoe verkeerde ze konden zijn. Condooms zal werken zelfs en waterballonnen , zo niet beter , als ze grotere wapens; simpelweg vullen de anticonceptiemiddel met kraanwater , nemen en vuur ! het zal neem je tegenstanders een tweede te achterhalen uit wat raak ze , die geeft te eisen kap . maar vergeet niet te stock de condooms eenmaal het water vechten , of je zult hebben associate STD panel neem een ​​kijkje op je herkent het.

Een Lantaarn

Onze laatste manier om bouwen gebruik van een condoom anticonceptie -apparaat vereist extra planning , als een gloed binnen de selectie nodig . Volgende keer dat u verlengen bewoning reis , bevestigen ar precies het stijl dat je dat met u – dat manier als uw zaklamp batterijen leeg zul je niet worden overgelaten in de donker. A anticonceptiemiddel gevuld met biedt de beste resulteert hier , maar echter een contraceptieve gevuld met lucht zal ook werk . het gaat om niet bieden genoeg licht te begeleiden je thru een donker bos , echter als u schorten het boven de deur van de tent zal zeker u helpen kennisgeving je betekent terug .

Dus de volgende keer u ontdekken jezelf in een kleverige situatie , neem een ​​tweede te achterhalen uit of een profylactisch zal u of niet te helpen. maar zorgen uitwisselbaar elke dat je gewoon gebruiken voordat u de volgende keer behoefte hen , of je liquideren kopen van een SOA -paneel in plaats van een nieuwe doos condooms .

Alle condooms online