Sexy over straat met lange laarzen

Lange laarzen zijn helemaal hot dit seizoen, en terecht! Je kan elke soort outfit compleet maken met een paar mooie lange laarzen. Chique, sexy, stoer of liefelijk, voor elke stijl is er een laars.

Laarzen zitten lekker

Laarzen zitten altijd heerlijk stevig om je voeten waardoor ze heel prettig lopen. Ook op hogere hakken loop je zonder moeite een hele dag, net alsof je op sneakers loopt. In de koude winter maanden zorgen lange laarzen er ook nog eens voor dat je voeten, enkels en kuiten lekker warm blijven.

Sexy!

Natuurlijk is draagcomfort een groot pluspunt bij de schoenen… maar het is niet waar het ons vrouwen echt om gaat! Schoenen, en zeker laarzen, draag je om sexy te zijn. Met lange laarzen val je op. Het is duidelijk dat je bewust bezig bent met je uiterlijk en wat je wilt uitstralen. Laarzen kleden je benen af én doen ze langer lijken. Lange laarzen worden echt sexy als je ze onder een jurkje of rokje draagt. Vooral met hoge naaldhakken maak je echt een statement. Maar de lange laars biedt eindeloos veel opties voor hakken. Je kan gaan voor de wat stevigere blokhak, een mysterieuze sleehak of een subtiel klein hakje. Natuurlijk zijn hoge hakken super sexy, maar ook lange laarzen met een platte zool zijn heel erg hot.

Eindeloos variëren

De zwarte suéde laars met hak zal altijd een tijdloze klassieker blijven. Maar heb je ook al eens naar andere kleuren en materialen gekeken voor je nieuwe laars? Er zijn laarzen met een bond randje, leren laarzen, glimmend of juist mat. En wat dacht je van eens een ander kleurtje? Met bijvoorbeeld rode laarzen onder een zwart jurkje steel je zeker weten de show. Draag je niet zo vaak jurken? Lange laarzen gaan ook perfect over een mooie strakke spijkerbroek. Combineer het met een leuk shirtje voor een meer casual look of met een blouse voor een meer zakelijke uitstraling. Met de perfect laarzen onder jouw outfit voel je je super zelfverzekerd. Die uitstraling is wat je pas echt sexy maakt!