Anaal Speeltje: Bendy Beads

Anale Speeltjes Online Kopen? Bestel eens de Bendy Beads

Ja, dit vind ik een geil product. En dat vond ik al zonder ‘t hele product ook maar getest te hebben! Ik hou van de producten van Fun Factory, ik heb een voorliefde voor zwarte speeltjes en ik hou ook wel van een anaalspelletje op z’n tijd. En al deze dingen zijn gecombineerd in deze Bendy Beads! Deze anaalketting is gemaakt van 100% veilige siliconen en hij voelt erg flexibel aan. Al te harde anaalspeeltjes vind ik nooit zo prettig. Ik ben dan wel enigszins ervaren op anaalgebied, maar het blijft een gebiedje waar je met beleid en liefde mee om moet gaan.

Draaisysteem

En deze Bendy Beads zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als je nog nooit iets op dat gebied hebt gedaan, dan breng je alleen de eerste (of eerste 2) balletjes naar binnen. En ben je wat meer ervaren, dan moeten met gemak alle balletjes naar binnen kunnen. Wat mij vooral opvalt is het ‘draaisysteem’ van deze anaalketting. Normaal gesproken moet je anaalballetjes naar binnen duwen of drukken, maar dit speeltje schroef/draai je op een bepaalde manier naar binnen. Heel makkelijk dus.

Blijvertje!

Ook handig is het ding aan het einde van deze anaalketting. Je (of eigenlijk je partner) kan heel gemakkelijk zijn vinger in deze lus stoppen, zodat hij dit speeltje wat op en neer kan bewegen. De lus zorgt er ook voor dat dit speeltje niet in je anus schiet; ook handig! En… wat ik ook heel prettig vind; je kunt dit speeltje gewoon in de afwasmachine stoppen, of in een bak water leggen om ‘m schoon te maken. Blijvertje dus!

Vibrator kopen? Alle Vibrators online