Classics Vibe Geribbelde G-spot Vibrator

G-spot vibrator – De Classics Vibe Geribbelde G-spot Vibrator

De verpakking is weer een lekkere binnenkomer… Een ordinaire dame op de verpakking. Maar die gooi ik gewoon weg. Het seksspeeltje ziet er veelbelovend uit! Mooie kleur en lekker aanvoelend materiaal. De Classics Vibe Geribbelde G-spot Vibrator werkt op 3 knoopcel batterijen. Voor mij persoonlijk is het vaginale gedeelte veel te klein, maar ik denk dat dit seksspeeltje meer is om de clitoris te stimuleren.

De test: Classics Vibe Geribbelde G-spot Vibrator

De standen zijn te regelen met een draaiknop aan de onderkant… Veel valt er niet te regelen, want hij heeft maar 2 standen! Die 2 standen zijn beide wel heel stil. Dat mag ook gezegd worden. Een van mijn eerste gedachten was: Hoe houd ik die gebogen top schoon? Ze liggen lager als de rest. Ze liggen in een soort kommetje. Het volgende punt: Word ik blij van deze G-spot vibrator? Absoluut!