LELO vibrators met afstandsbediening

Vibrators met afstandsbediening- Remote Control, afstandsbediening

Een woord dat zo gewoon is geworden in het Engels dat je bijna de betekenis zou vergeten. Maar denk erover na. Remote. Controle. Te worden gecontroleerd, op afstand. Misschien zelfs verwend worden, onzichtbaar, in het geheim, discreet, van een afstand. Dan klinkt, “remote control” ineens … sexy. Bij sexshop Desire, weten we best veel over technologie en over plezier. Vele tevreden gebruikers kennen vibrators met afstandsbediening en weten ook meer dan gemiddeld over plezier in het openbaar, en dat is nu precies waar vibrators met afstandsbediening voor gemaakt zijn. Onze afstandsbediening vibrator producten combineren high-tech en hoge prestaties voor de lekkerste orgasmes op een afstand, dus het is hoog tijd om eens een kijkje te nemen en ze allemaal samen op een plek op een rijtje te zetten.

Sweet Smile vibrator is een Pleasure Object speciaal gemaakt voor plezier-zoekende koppels.

In tegenstelling tot vele andere seksspeeltjes is Sweet Smile ontworpen om te worden gedragen door de vrouw tijdens, ja tijdens het vrijen, om met vibrerende en roterende sensaties de seks te intensiveren. De Sweet Smile is revolutionair in alle opzichten.

LELO HULA BEADS – Lelo vibrator met afstandsbediening

Een andere wereldprimeur van LELO zijn de HULA Beads afstandsbediening plezier kralen die zachtjes draaien en trillen op hetzelfde moment. Ontworpen om volledig intern gedragen worden, bieden ze langdurige vibraties, en discreet plezier bij de aanraking van de knop op de afstandsbediening.

Wat is de maximale afstand voor Lelo vibrators met afstandsbediending?

Elk van deze afstandsbediening plezier producten werkt tot op een afstand van maximaal 12 meter (39 feet). Ze werken door muren en zelfs onder water. Elk van de producten heeft een batterijduur van twee uur; de vibrators zijn allemaal oplaadbaar en de afstandsbedieningen werken op batterijen. Ze zijn allemaal voorzien van de exclusieve Lelo SenseMotion technologie. Dat is een hoop plezier verpakt in een elk product!

Wat is SenseMotion ™?

Net als alle de beste ideeën, is SenseMotion ™ ongelooflijk simpel, maar absoluut ingenieus. Een SenseMotion ™ afstandsbediening wordt niet alleen bediend met knoppen, hij kan het ook worden gebruikt door te bewegen en om de beweging van de vibrator “me te voelen”. Er zijn 2 verschillende SenseMotion instellingen bovenop de 6 normale trilstandjes, alles wordt bestuurd vanuit de drie knoppen op de draadloze afstandsbediening. Deze video moet het een beetje beter uitleggen: