Toycleaner: Lelo – Antibacteriële Reinigingsspray

Gewoon lekker strak, zonder poespas. Een flesje LELO Reinigingsspray bevat 100 ml en op de verpakking lees ik dat dit product antibacterieel, antischimmel, anti viriel werkt en zorgt voor een langere levensduur van het oppervlak van erotische speeltjes. Hartstikke handig dus. Zeker voor een stel grootverbruikers. Want we kopen zelf elke maand wel iets nieuws en nu we regelmatig iets testen voor deze site groeit onze collectie natuurlijk ook.

LELO Reinigingsspray hygiënisch

Voorheen maakte ik de seksspeeltjes eigenlijk gewoon schoon door ze onder de hete kraan te houden en goed te schrobben en ik heb nog nooit iets naars opgelopen, dus volgens mij is daar niks mis mee. Maar het lijkt me dat het gebruik van een Toycleaner als deze toch iets hygiënischer is. En eigenlijk net zo makkelijk.

LELO reinigingsspray Werkt super easy

Je sprayt een beetje Toycleaner om je seksspeeltje, je wacht 30 seconden en daarna wrijf je alles er weer af met een doekje. Of je houdt ‘m alsnog onder de hete kraan, zodat je zeker weet dat alles schoon is. De LELO Reinigingsspray ruikt een beetje naar alcohol, maar dat vervliegt natuurlijk vanzelf. Ik ben een uurtje bezig geweest om onze hele collectie schoon te maken met deze cleaner en ik zal proberen om ‘t in de toekomst een beetje bij te houden.

Lelo – Antibacteriële Reinigingsspray