“Gaaf!” zegt ze, “mijn eerste echt volwassen pik!”

“Maar heeft-ie wel een lekkere lul?” vraagt Amy. Ze realiseert zich nog niet dat ze als hoer geen eisen mag stellen, maar ik geef haar antwoord: “O ja, best wel. Ik schat een dikke twintig centimeter, redelijk dik, net iets groter dan die van Marco, maar dan wel flink behaard.” “Gaaf!” zegt ze, “mijn eerste echt volwassen pik!” “Ja ehhh… ik weet alleen niet of hij alleen is. Ik bedoel, hij vroeg speciaal om twee meisjes. Ik weet het niet, maar ik kan me voorstellen dat er nog iemand is,” leg ik uit.

Het maakt Amy niet uit, ze gaat graag met me mee. Ik snap het wel, ik weet hoe ze hunkert naar seks met meer mannen en jongens. Ze is niet echt jaloers op me, maar wil wel voelen en meemaken wat ik al gewend ben.
Wat is er aan de hand? Nou… nadat ik vrijdagavond voor honderd euro met Anton heb geneukt, heb ik eigenlijk besloten om dóór te gaan, voor zover enigszins mogelijk, als tienerhoertje, maar dan niet meer met de jongens van school. Daar heb ik wel goed mee verdiend, maar dat gedoe in zo’n koud hok, dat is toch maar behelpen. Daardoor had ik eerst op maandag een flinke aanvaring met Patrick. Hij was echt heel kwaad op me en ik snapte pas later waarom. Hij stond op vrijdagmiddag met drie neukertjes voor me klaar bij het hok van de tuinman, maar ik kwam niet opdagen. Eén van die jongens was nieuw en voelde zich erin geluisd, maar gelukkig konden die andere twee verklaren dat ze me allebei echt zo al een keer geneukt hadden. Ze zijn na een uurtje afgedropen. Ik heb Patrick uitgelegd dat de rector er vanaf weet en me heeft verboden door te gaan. Ik ga hem niet uitleggen dat ik me daarna door die man heb laten neuken, dat gaat hem niet aan. Pas toen hij een beetje was bekoeld kwam het hoge woord bij Patrick eruit, al was dat niet slim van hem. De jongens betaalden mij vijfentwintig euro als hoer, maar voordat ze naar binnen mochten wilde hij vijf euro van ze hebben, ‘voor de bemiddeling’. Hij had gewoon een bijverdienste aan mijn hoerenwerk en hij was dus werkelijk een soort pooier voor mij. En ik maar denken dat het genoeg was als ik hem af en toe gratis mijn kut aanbood. Wat een lul! Dat wil ik dus niet meer.

Op woensdag in de middagpauze loop ik door de hal van de school. Zoals zo vaak staat rector …, ofwel Anton voor mij, in de hal, bij de deur van zijn kantoor naar de leerlingen te kijken. Tot nu toe heeft hij me compleet genegeerd. Ik kijk hem even recht in zijn ogen en hij geeft me een subtiel knikje richting deur. Meteen draait hij zich om en gaat zijn kantoor binnen, maar hij laat de deur op een kier. Ik loop er met een boog naartoe en glip naar binnen. Niemand die het ziet. “Vrijdagavond half negen, kan dat?” vraagt hij zonder me aan te kijken.“Ja hoor,” zeg ik en wil al weglopen. “Ehhhm… denk je dat je een vriendin of zo kunt meenemen, een meisje van grofweg jouw leeftijd?” Oei… Sanne is al eerder als hoer gebruikt weet ik van Marco, maar ik neem liever Amy mee. Ik zie wel. “Ik denk wel dat me dat lukt ja.” “Oké,” zegt hij en maakt een gebaartje ‘weg wezen’. Ik glip de deur weer door, niemand ziet me.Ik vraag Amy als eerste. Die vindt het dus wel superspannend. Ze weet dat ik honderd euro heb gekregen. “Wat heeft hij daarvoor precies gedaan?” wil ze weten. “Nou, me uitgekleed, betast en gevingerd, ik heb zijn lul gewassen, daarna gepijpt, we hebben gezoend en geneukt. Toen hebben we samen porno gekeken en toen hij weer een stijve kreeg heeft hij me nog een keer geneukt, maar nu in mijn kut en mijn kontje.”

Amy zit met open mond te luisteren. “Wow, wat geil, dat wil ik ook, alleen heb ik het nog nooit in mijn kontje gedaan.” “Als je dat niet wilt, dan hoeft het niet, denk ik,” iets te naïef, maar ik wil haar nu zeker niet afschrikken.
Amy wil wel. Los van haar verlangen naar seks is honderd euro natuurlijk ook een kapitaal, voor een schoolmeisje. We gaan het gewoon doen, Amy en ik als tienerhoeren! Het is zo lekker dat papa en mama ons zo vrij laten. Mama kijkt naar Amy en mij, maar zegt alleen ‘doei meiden’, als we de deur uitgaan. We hebben allebei hakken en een best kort rokje aan. Zelfs Amy heeft haar bh-tje uitgedaan en in mijn kamer achtergelaten. We hebben een beetje make-up op en voor mijn gevoel zien we er gewoon uit als hoertjes, maar blijkbaar vindt mama dat wel meevallen. Net als de vorige keer nemen we de stadsbus en opnieuw heb ik een kriebelig gevoel in mijn onderbuik, een combinatie van zenuwen en geilheid. “Ik ben zo geil,” fluistert Amy me in mijn oor, als we in de bus zitten. “Ik ook,” zeg ik eerlijk.
We lopen de Beethovenlaan in en ik zie al van een afstandje dat er achter de Opel van Anton nog een auto op de oprit staat. Zie je wel, ik ben niet gek, er is gewoon nog iemand. De rest van de straat staat ook vol auto’s, dus die moest daar wel parkeren.

In de huiskamer zijn de gordijnen dicht. Anton doet open en laat ons gauw binnen, hij kijkt even of niemand ons heeft gezien. Ik stel hem voor aan Amy, hij lijkt haar met zijn ogen al uit te kleden, ze bloost een beetje. “Jullie krijgen elk honderd euro,” zegt hij. Ik zie Amy al bijna een sprongetje maken maar ik ben zakelijk. “Dat is niet voor jou alleen,” zeg ik direct. “Ehmm, nee,” zegt hij betrapt, “kom eerst even binnen.” Ik voel iets van onraad, ik weet niet waarom. In de huiskamer zitten drie mannen. Hè??? Er staat er direct eentje op die zich voorstelt als “Pieter”, dat is overduidelijk een broer van Anton. De twee andere geven een slap handje: “Bert” en “Kees,” zeggen ze op hun beurt. Ze zijn alle vier zo rond de veertig. “Wat is de bedoeling?” vraag ik Anton.

De mannen lachen. “Neuken, wat dacht je dan? Ganzeborden?” zegt er eentje gevat. “Neehee,” zeg ik, “je weet best wat ik bedoel. We willen honderd euro per man, voor ons samen.” Er wordt wat gemopperd en gemompeld. “Dat is nog steeds goedkoop, want ik weet echt wel wat normale hoeren aan huis kosten en dan kun je ze zo jong als wij niet krijgen.” Dat zakelijke heb ik van papa, dat is duidelijk. “Kutje heeft wel gelijk,” zegt die Kees. Pieter is het er wel mee eens en zegt: “OK, honderd euro de man, maar dan mogen we alles doen, tot we helemaal uitgeblust zijn.” Amy staat zenuwachtig te draaien op haar hakken. Ik ben nog niet tevreden. “Ik wil eerst het geld zien. En dan leg je het maar onder de bloempot in de gang.”

Zonder veel commentaar halen de mannen hun portemonnee tevoorschijn. Ze halen er elk honderd euro uit. Anton pakt het geld aan en gaat de gang in, nu zit het wel snor, denk ik. We staan er een beetje bedremmeld bij, midden in de kamer, de mannen kijken alleen. “Wat willen jullie drinken?” vraagt Anton als hij terugkomt. “Doe maar een colaatje,” zeg ik, Amy vindt dat ook wel goed. Bert en Kees zitten op de bank en wenken mij. Ik moet tussen hen in komen. Pieter trekt Amy naar zich toe. Ik ga zitten. Meteen gaat er één – ik weet nu niet meer wie Bert is en wie Kees – met zijn hand onder mijn topje en grijpt mijn tietjes, de ander gaat meteen met zijn hand onder mijn rokje, tussen mijn benen. Ik doe mijn benen wijd en krijg een dikke tong in mijn mond. De hand gaat hoger, duwt mijn slipje opzij en betast mijn kut. Uit mijn ooghoek zie ik hoe die Pieter al met Amy zit te tongen. Anton zet muziek op en zegt simpelweg: “Strippen!”Ja, daar stemmen de anderen meteen mee in. OK, dat kunnen ze krijgen, ik heb er geen moeite mee om me naakt te laten zien. Amy staat ook op. We beginnen een beetje simpel te dansen op die muziek die ik niet ken. We trekken langzaam onze topjes uit en laten onze tietjes zien. De mannen reageren enthousiast, blijkbaar houden ze niet van grote tieten.

“Voor we verder gaan willen we jullie pikken zien,” zeg ik en denk terug aan vorige zaterdagavond, waarop we dat ook zo deden met John, Thierry en Marco. De mannen mompelen wat en doen alsof wij veeleisend zijn, maar een voor een maken ze hun broek los en halen hun lullen tevoorschijn. Ik zie dat Amy haar ogen er niet vanaf kan houden, vier volwassen mannen-lullen tegelijk. We strippen verder, Amy draait met haar kontje, de mannen beginnen al te trekken. Ik doe mijn string uit onder mijn rokje en til al dansend af en toe mijn rokje op, waardoor ze mijn kut en mijn billen even kunnen zien. Amy volgt en laat ook haar spleetje zien. We zien de pikken stijf worden. We gaan tegelijk met de rug naar de mannen staan en laten de rokjes vallen. We gaan wijdbeens staan en ik streel zelf met mijn hand tussen mijn benen door over mijn kut. Ik voel dat ik al lekker nat ben. We draaien ons om en laten onze kutjes zien. Pieter wenkt Amy. “Wowwww, jij hebt nog schaamhaar op je kutje,” zegt hij zacht en grijpt haar tussen haar benen. Bert en Kees staan op, ze beginnen mij te betasten en ik pak meteen alle twee hun pikken beet. Ze zijn lekker hard en klaar om te neuken. Anton heeft de grootste pik van de vier, maar de andere zitten alle drie ook wel rond de twintig centimeter en alle pikken zijn behaard. Pieter vingert Amy, ze kreunt al geil en hij zegt dat ze zeiknat is. Anton staat nu ook bij Amy, kneedt haar tietjes en wrijft zijn pik tegen haar kontje.

“Kom, we gaan naar boven, die kutjes moeten genaaid worden,” zegt Anton. Hij gaat voor, de trap op, Pieter kan niet van de naakte Amy afblijven. Als ik de trap op loop, voel ik ook grote mannenhanden aan mijn billen.
Pieter, Anton en Amy gaan naar de slaapkamer waar Anton me de vorige keer geneukt heeft. Blijkbaar is het zo afgesproken, ik ga met Bert en Kees naar een soort logeerkamer. Het is er een zooitje en het bed is niet opgemaakt, er ligt een hoeslaken en een groezelig oud dekbed op. Op een kastje zie ik een handjevol condooms liggen, ze zijn nogal wat van plan blijkbaar. “Uitkleden,” zeg ik streng. De mannen doen wat ik zeg, ik kijk naar hun nu iets ingezakte pikken. Ik ga op het bed zitten en wenk ze bij me. Ik grijp de twee pikken beet, voorhuidjes terug. Ik lik allebei de eikels en begin ze om de beurt te pijpen. Geleidelijk steeds dieper. Ze staan nu weer helemaal stijf. De mannen grommen van geilheid. “Godverdomme, van wie heb jij zo goed leren pijpen?” vraagt er eentje. Waarom willen mannen dat toch altijd weten? Geniet er nou maar van, net zoals ik dat doe. Ik vind het heerlijk om te doen, zeker met lekkere, flinke, keiharde pikken. Ik proef bij alle twee al voorvocht. Ze willen dat ik ga liggen, ik doe meteen mijn benen wijd. Kees begint mijn kutje uitgebreid te voelen en vingeren en trekt aan zijn pik, ik neem de pik van Bert weer in mijn mond. Bert kneedt mijn tietjes, dat vind ik ook altijd heerlijk. Ik wil dat die Kees me gaat beffen, maar dat doet hij niet. Ik masseer de behaarde ballen van Bert en pijp hem nu helemaal, ik kan zijn pik helemaal in mijn mond hebben, zijn eikel komt diep in mijn keel.

“Is ze klaar om te neuken?” vraagt hij. “Ze is zeiknat,” zegt Kees. Bert trekt zijn pik terug en rolt een condoom over zijn pik. Ze verwisselen van plek. In de verte, uit de andere kamer hoor ik de stem van Amy: “Ah, ah, ah, ah, ah…,” volgens mij wordt ze al geneukt.Bert komt over me heen en drukt zijn eikel tegen mijn kut. Langzaam dringt hij naar binnen. “Gotver, wat ben jij strak,” zegt hij. Ja, je wilde toch een tienerkutje? Het kost hem moeite om zijn pik helemaal in mijn kut te krijgen, dan pauzeert hij even. Dat is wel fijn. Ik geniet altijd van neuken, maar het kan gauw pijnlijk worden. Langzaam begint hij in me te bewegen, ik kan zijn pik best hebben. Naast me grijp ik Kees weer bij zijn pik en trek eraan. Bert neukt nu wat steviger door, jaaaa, zo vindt een echt sletje het lekker, al vraag ik me af of ik hierop ga klaarkomen. Daar hoef ik bij Amy niet aan te twijfelen. Ik hoor haar in de andere kamer diep kreunen, ik ken de geluidjes als ze klaarkomt maar al te goed. Bert begint te grommen en het duurt niet lang of ik zie zijn gezicht helemaal verstarren en kreunend spuit hij diep in me zijn condoom vol. Hij hijgt en puft, ik voel zijn pik verslappen. Hij komt weer op adem en haalt zijn lul eruit. “Wat heb jij een lekkere kut,” zegt hij. “Dank je wel, ik geniet er zelf ook enorm van,” zeg ik.

Ik neem de pik van Kees weer even in mijn mond en pijp ‘m opnieuw stijf. “Neuk me,” zeg ik zogenaamd smekend tegen hem. Hij is er wat handiger in dan die Bert. Zijn pik is even groot, maar in twee flinke stoten zit hij helemaal in me. Hij neukt me ook meteen goed door. Jaaa, dit is het echte werk, zo wil ik geneukt worden. Ik sla mijn benen om zijn middel en moedig hem aan: “Je mag best harder stoten, neuk me maar zo hard als je kunt.” Bert staat een beetje beteuterd te kijken terwijl zijn vriend (?) me zo lekker neemt, zijn lul hangt slap tussen zijn benen. Kees neukt lekker, dit voelt goed in mijn kut, ik hoop dat hij lang genoeg doorgaat om me te laten komen. Ik hoor in de verte Amy opnieuw klaarkomen. Mijn kutje sopt van het geil, Kees begint te grommen. Hè, jammer, ik was net lekker op weg naar een orgasme, nu komt hij klaar in mijn kut. Hij kreunt het uit. Als hij is uitgespoten, zegt hij zonder veel enthousiasme: “Inderdaad een lekkere kut.” Daarop trekt hij zijn pik eruit en doet zijn condoom af. Ik schat dat dit zo’n beetje het eerste rondje was.

We gaan maar even naar beneden. In de slaapkamer wordt Amy nog geneukt door Pieter. Mijn cola staat er nog. Ik ga een beetje onderuit, naakt op de bank liggen. Bert en Kees doen hun bek niet open. Ah, daar komt Amy, met Anton en Pieter. Ik schat zo in dat die twee mij ook nog willen nemen en Bert en Kees willen dan Amy nog een keer neuken, maar voorlopig zie ik vier slappe lullen. Amy komt naast me op de bank zitten. Anton zet de TV aan en doet een DVD-tje in de speler. Aha, porno, daar konden we op wachten. Hihi… ‘Compilation of teenage fuck’, die ken ik al, maar het is nu wel toepasselijk. “Daar zitten ook Nederlandse meiden bij,” zeg ik. Niet slim. De mannen kijken me glazig aan, ‘hoe weet zij dat nou?’ maar ik ga het niet uitleggen. In beeld wordt het ene jonge meisje na het andere geneukt, de een heel lief en romantisch, de ander keihard en ruw, maar die meiden zijn wel allemaal minstens achttien. “Gaan jullie je eens lekker liggen vingeren,” geeft Anton Amy en mij als opdracht.

OK, ik zak onderuit, benen wijd, ik begin mijn kut te strelen, Amy doet hetzelfde. Het maakt ons niet zoveel uit. Wij hebben al zo vaak naast elkaar zitten vingeren als we samen porno keken, dat deden we al toen we nog allebei maagd waren. Dat er nu vier geile kerels toekijken, dat maakt het alleen maar lekkerder. Ik vinger mezelf, ik voel dat mijn kut weer nat wordt. Amy verbaast me weer eens. “Wie van jullie komt mij eens even lekker beffen?” vraagt ze ineens. Dat ziet Anton wel zitten. Hij duikt meteen tussen haar slanke dijen en begint haar natte tienerkut te likken. “En wie doet het voor mij?” vraag ik.

Van Bert en Kees verwacht ik niks, maar Pieter wil wel. Ik nodig hem uit en hij stort zich op mijn kut. Hmmm, hij likt meteen lekker. Niet zo intens lekker als Marco het altijd doet, maar wel gewoon… lekker! Zijn tong voelt heerlijk aan op mijn klitje. Hij gaat er mee door heel mijn kut, ik word steeds natter. Hij likt ook aan mijn anus, oh wowwww, dat voelt ook heel geil. Nu neukt hij me met zijn tong en hij komt best lekker diep in me. Ik word al langer hoe geiler. Bert en Kees kijken beurtelings naar de pornofilm en naar hoe onze kutjes worden verwend. Amy kreunt intens, ze ligt met haar ogen dicht te genieten en kneedt zelf haar tietjes. Als Pieter zo doorgaat kom ik zo wel klaar. Amy wint. Ze kreunt en begint met haar lichaam te kronkelen, Anton maakt haar helemaal gek met zijn middelvinger diep in haar kutje. Jaaaaa, ze komt klaar en niet zo’n beetje. Ik hou het ook niet meer. Godsamme, dit is geil, aaaahhhhh ja, ik kom klaaaaaar! Ik gil het uit, het vocht spuit uit mijn kut, Pieter gaat gewoon door, ik tril, ik schud, oohhooohhhh ik kom echt hard klaar. Langzaam laat Pieter me los. Zijn gezicht is nat van al mijn geile sappen. Ik kom weer tot mezelf. Pieter staat voor me aan zijn pik te trekken. De pik van Anton is ook weer een beetje hard.

“Neuken jullie Amy?” vraagt Anton aan Bert en Kees. Ja, dat zullen ze doen, al hebben ze nog geen stijve. Ik ga met Pieter en Anton weer naar boven, naar de slaapkamer. Op de trap grijpt Pieter me opnieuw bij mijn kut, ik ben nog steeds drijfnat. We gaan de slaapkamer in. De broers komen voor me staan, ik pak allebei hun pikken beet, ik voel ze langzaam stijf worden. Dat is bij mannen op deze leeftijd wel even anders dan bijvoorbeeld bij Marco, die krijgt direct een stijve als ik ‘m in mijn hand neem. Ik neem de pik van Anton (mijn rector…, het blijft bijzonder) als eerste in mijn mond. Hij kreunt zachtjes, nu krijgt hij weer echt een stijve. Jahaaa, dit tienersletje kan pijpen, dat wist je al. Nu is Pieter aan de beurt. Zijn pik is net iets kleiner dan die van Anton, maar ook hij krijgt een keiharde stijve. Ik heb weer enorm veel zin om te neuken. Ondertussen zijn Amy met Bert en Kees ook naar boven gekomen, ze gaan naar die ander kamer. Waarom ze niet beneden zijn gebleven weet ik ook niet. “Gaan jullie me lekker neuken?” vraag ik volkomen overbodig aan Anton en Pieter.

Anton gaat op zijn bed liggen, met zijn benen wijd en zijn pik lekker hard, recht omhoog. Ik pak een condoom van de rand van het bed en rol die over zijn stijve. Ik ga dwars over ‘m heen zitten en druk zijn eikel tegen mijn kutje. Langzaam laat ik hem bij me binnen dringen. Hmmm, een pik in mijn kut, dat is toch wel het lekkerste gevoel dat ik ken. Pieter komt even naast ons staan. Ik neem zijn pik nog even in mijn mond. Hij pakt zelf een condoom en doet die om. Ik snap wat die twee van plan zijn, kom maar op, ik kan het wel hebben. Met de pik van Anton helemaal in me, buig ik voorover. Even kneedt hij mijn tietjes. Ik voel hoe Pieter achter me op het bed komt. Als ik zo voorover lig, is mijn kontje vrij. Ja dus, zie je wel, ik voel zijn eikel tegen mijn sterretje. Kom maar, neuk me maar in mijn kontje. Aaahhhhhhhh… dit is een echte DP. Ik zeg lekker niet dat ik dat nog nooit eerder heb gedaan, dit stond nog op mijn stiekeme geile ‘wensenlijstje’. Godsamme wat is het geil om zo dubbel gevuld te worden! De twee pikken gaan beurtelings in mijn kut en mijn kont heen en weer. De mannen kreunen het uit. Hijgend, onder het neuken, zeg ik tegen hen: “Als het lukt, mag je in mijn mond klaarkomen, dan slik ik alles door.” Dat is koren op de molen, voor alle twee, ze beginnen me meteen harder en sneller te neuken. Even worden we gestoord, omdat we vanuit de andere kamer Amy horen gillen: “Neee, niet doen, niet in mijn kontje… aaahhhhhh!”“Dus toch,” zegt Pieter.

Amy krijgt ook een DP, schat ik zo. Ze moet er maar aan wennen. Dat lukt mij uitstekend, ik vind het heerlijk om zo gebruikt te worden. Anton en Pieter neuken lekker door, ze gaan zo spuiten. “Ja, stoppen, ik ga zo spuiten,” zegt Anton. Plotseling worden alle twee de pikken uit me getrokken. Pieter gaat even van het bed af. Ik haal snel het condoom van de pik van Anton en stort me op zijn pik. Ik neem ‘m in mijn mond en meteen spuit hij zijn zaad. Het is niet heel veel, maar ik laat me niet kennen en zuig de laatste druppel uit zijn eikel. Pieter is nu ook zo ver. Ik draai me naar hem toe, neem ook zijn pik in mijn mond en nu komt hij ook klaar. Hij gromt van geilheid, zijn lul smaakt naar het rubber van het condoom, maar dat kan me niet schelen. Ik krijg zijn verse, warme mannenpap in mijn mond en slik het door…. heerlijk! “Wat ben jij een lekker sletje,” zegt Pieter.
“Zei ik toch,” zegt Anton. In de andere kamer is het ook weer stil. Bert en Kees hebben Amy ook in DP geneukt en zijn in haar klaargekomen, gelukkig ook met condoom. Bij Amy zijn wel wat traantjes over haar wangen gelopen. Ja meisje, als hoertje gaat het op de eerste plaats om het genot van de klant. Ze is er wel klaar mee nu en ik vind het ook mooi geweest. We gaan naar beneden. Er wordt niet veel gezegd als we ons aankleden. We krijgen elk nog een lauwe zoen van alle vier de mannen en dan gaan we weg. In de hal pak ik de vierhonderd euro van het kastje, wow… dat is nog eens de moeite waard. Anton laat ons uit, in z’n onderbroek, maar geen mens die het ziet. We lopen naar de bushalte, over tien minuten komt de laatste bus. Ik geef Amy tweehonderd euro. Voor zoveel geld moet je echt heel wat dagen vakkenvullen in een supermarkt of zo, dat beseft ze ook. “Ik ben een hoer,” zegt ze, als we in het bushokje zitten. “Welkom in de club!” zeg ik. We beginnen allebei keihard te lachen.
“In mijn kontje deed het wel even pijn,” zegt ze, “maar ik heb er geen moment spijt van. En… ik heb op één avond net zoveel pikken in me gehad als in alle tijd hiervoor.” Ehm… verhip ja, ze had nog maar met vier jongens geneukt en nu ineens met vier kerels. Geil! Ah, daar komt de stadsbus…