ik zie dat Alice meteen zijn lul beetpakt. Van mij mag ze, vanavond mag alles.

Het is best bijzonder, zo vrij als ik met Julia, de moeder van mijn lieve vriend Marco, openlijk over seks kan praten. We hebben elkaar natuurlijk ook ontmoet op die sekscamping, afgelopen zomer en het beviel haar vanaf het eerste moment dat Marco en ik zo geil en verliefd op elkaar waren. Ik heb me toen niet gerealiseerd – dat ontdekte ik later pas – dat zij zich daar ook door diverse mannen heeft laten neuken. Na hun lange weekend vanwege Julia’s veertigste verjaardag, vraag ik belangstellend: “Hoe was jullie weekendje in Parijs? Nog wat spannends beleeft?” “Oh meid,” zegt ze, zo spreekt ze me vaak aan, “het was geweldig. Hans had het goed voorbereid, we hebben echt heel veel gezien en gedaan.”

Ze aarzelt even om door te gaan, maar ze beseft heel goed wat ik met ‘spannends’ bedoel. “We hebben natuurlijk partnerruil gedaan. Hans sliep bij mij op de kamer en Gerard bij Marleen. We hebben genoten, alle vier, zoals altijd, maar het geilst was wel de zaterdagavond en -nacht. Gerard wist van het bestaan van een soort seksclub, die ‘Les dix Chattes’ heet. ‘De tien poesjes’, oftewel: ‘de tien kutjes’. Marleen en ik waren twee van die tien. Er waren precies honderd mannen toegelaten en die tien vrouwen kregen een masker op en van die kattenoortjes. Daarop werden we naakt op een grote draaischijf aan die mannen getoond en daarna werd het één grote gangbang. Marleen is door negen mannen geneukt en ik door twaalf verschillende. Het was echt supergeil om mee te maken, maar we waren allebei helemaal geradbraakt, vooral ook de volgende ochtend. Maar, ik had het niet willen missen.”

Gaaf, zoiets lijkt me ook waanzinnig om mee te maken en ik vind het fijn dat Julia me dit zo maar toevertrouwt. Met Evelien heb ik ook zo’n totaal open contact. We zien elkaar niet elke week, maar we bellen regelmatig. We kletsen over van alles, maar ons seksleven is een vast onderwerp, zogezegd. Ik vertel hoe vaak ik met Marco neuk en zo, dat zijn zusje als tienerhoer actief is en ook dat verhaal van Julia. Evelien is heel veel gewend, maar dit kende ze nog niet, al heeft ze wel eens een gangbang meegemaakt. Zij vertelt mij ook alles. Hoe vaak ze neukt met Joop, bijvoorbeeld. Zo weet ik ook dat ze die Joost heeft opgezocht, die ze heeft ontmoet bij het proefneuken in de studio. Ze is al een paar keer vreemdgegaan met hem, al vertelt ze dat ook gewoon tegen Joop. Ze heeft ook Alice opgezocht, het knappe blonde meisje dat ze bij de kutclub keihard heeft laten klaarkomen. Evelien is enorm geil op haar en ze hebben al een paar keer stomend lekkere lesbische seks gehad. Nu ik Evelien weer eens aan de lijn heb vraagt ze me ineens: “Schatje, denk eens even met me mee als je wilt. Volgende week woensdag ben ik jarig. Op de zaterdag daarna wil ik bij mij in de flat een seksfeest houden. Bij deze ben je uitgenodigd en Marco uiteraard ook. Ik denk dat Mireille, Jolanda en Alice er ook bij zijn, maar ik heb nog wat potente kerels nodig. Joop is er, Wout natuurlijk, ik vraag Joost en jij brengt Marco mee, maar ik wil er nog wel wat meer want er moet wel flink geneukt worden. Weet jij nog geschikte gasten?” Ik vind het al een kick dat ze míj dit vraagt, maar ik weet wel wat.

“Herinner je je Jimmy nog, die Surinaamse jongen van achttien met die grote pik? Ik kan ‘m moeilijk vragen, maar Joop heeft zijn contactgegevens, of anders Marion wel. Ik denk ook aan John, dat is een vriend van Marco. Aardige jongen van zeventien en hij heeft een heerlijke lul, zoiets als die van Marco.” Ze vindt ze wel wat jong, maar als ze goed kunnen neuken, waarom ook niet? Ze komt er nog wel op terug. Voor de agenda: volgende week zaterdagavond, seksfeest bij Evelien in de flat.

Natuurlijk weet zo’n heerlijke, geile meid als Evelien geile kerels te vinden. Kwestie van contacten ook, hé? Joop regelt dat Jimmy er is. Dat vind ik wel helemaal geweldig, de hele week zaten we bij elkaar in de klas, we hebben er geen woord over gezegd tegen elkaar. Joop kon gemakkelijk twee potente kerels inschakelen die ook wel eens in pornofilms neuken. Ik vraag me af of Joop ze hiervoor betaalt, maar dat is niet mijn zaak. ‘Bob’ is een blonde spierbundel van een jaar of achtentwintig met stekeltjeshaar, hij zou zo een Amerikaanse marinier of zoiets kunnen spelen en ‘Michael’ is een heel andere macho, minder imposant, maar met lang donker haar, de nodige tatoeages en een donkere baard van twee dagen. Marco wil gráág mee en John ziet het ook helemaal zitten.

Om negen uur ’s avonds komen we allemaal bij elkaar in de flat van Evelien. Binnen tien minuten is iedereen aanwezig. Oh wowww, Evelien… ze draagt een op zich eenvoudig zwart jurkje, maar de stof is doorzichtig en ze draagt er niks onder, waardoor haar tieten, kont en kut goed zichtbaar zijn, maar ja, ze is dus niet naakt. Ik zie dat er overal al schaaltjes met condooms staan. Even kennismaken. Joost ken ik al, hij herkent mij ook van die middag in de studio. Met Mireille heb ik spetterende seks gehad op de kutclub en dus zoenen we elkaar hartelijk bij dit weerzien. Jolanda is veel meer gereserveerd. Ze is midden twintig, heeft bruine ogen en lang roodbruin haar met grote slagen erin en een paar flinke tieten, d-cups, schat ik zo. Ze geeft me een slap handje en kijkt me een fractie van een seconde in mijn ogen. Ze is een seksvriendin van Evelien, maar mijn eerste indruk is niet dat ze echt heel geil is. Ohhhh… en daar is Alice (uitspreken op z’n Engels), die herken ik ook van de kutclub, maar zij mij duidelijk niet. Dat snap ik wel, want ze was compleet van de wereld, zo heftig kwam ze klaar door wat Evelien met haar deed, waar ik wel bij stond. Ze heeft een pittig, kort blond koppie, de geilheid spat uit haar mooie blauwe ogen, ze is slank, een jaar of tweeëntwintig, drieëntwintig, heeft – weet ik – heel mooie b-cupjes en een erg mooi en lekker kutje. Oh, wat vind ik die meid aantrekkelijk, ik snap best dat Evelien vreselijk geil op haar is en dat Alice er wel pap van lust. Ik maak ook even kennis met Wout, de oom van Evelien, die haar als jong meisje heeft ontmaagd en nog steeds af en toe neukt. We gaan zitten in de ruime salon van Evelien, de eethoek is opzij geschoven, er staan nog wat klapstoelen en tegen de wand staat een paar matrassen voor straks. Marco zit rechts van mij, daarnaast zit Alice, Wout komt links van me zitten en tegenover me zitten Mireille en Jolanda.
“Lieve vrienden en vriendinnen,”, zegt Evelien, terwijl ze in al haar bijna-naakte schoonheid ineens gaat staan. Ze kan dit, ik heb haar vaker een groep mensen zien toespreken, toen was ze zelfs helemaal naakt, haha. “Jullie zijn hier vanwege mijn vierentwintigste verjaardag,” zegt ze en meteen wordt ze onderbroken, omdat Joop ‘lang zal ze leven’ begint te zingen.

We zingen haar uit volle borst toe. Die mooie, stoere Evelien, mijn allerlekkerste seksvriendin, knakt toch even, er lopen tranen van ontroering over haar wangen. Ze herpakt zich snel. “Lieve vrienden en vriendinnen,” begint ze opnieuw. “Ik ben van de week dus vierentwintig geworden. Ik vind dat een mooie aanleiding voor een geil feestje. Ik ben ontmaagd op mijn twaalfde, dus ik neuk nu al de helft van mijn leven en ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarbij is vierentwintig precies twee derde van zesendertig. Dat is de leeftijd die mijn lieve mama heeft bereikt toen ze verongelukte. Ik heb dus ook nog twaalf jaar te gaan, dan ben ik even oud en ik wil in die jaren minstens zoveel seks als in de afgelopen twaalf jaar.” Verhip, ze heeft er echt over nagedacht. “We zijn allemaal seksliefhebbers, daarom zijn jullie hier en daarbij weet ik van alle aanwezige meiden dat ze net als ik biseks zijn. Voor ik het vergeet: heel mijn huis staat tot jullie beschikking, als je wat wilt eten of drinken: er is genoeg in huis, ga je gang maar. Om de stemming erin te brengen wil ik nu eigenlijk eerst dat alle mannen hun pik laten zien.”

Er gaat een soort verbazing door de club. “Kom op,” zegt ze, “sta op, haal je lul uit je broek en laat ‘m zien.” De mannen doen wat ze zegt. Marco laat meteen zijn broek en onderbroek tot op zijn enkels zakken. Ik zie Mireille en Jolanda naar de lul van mijn lieve Marco kijken. Wout haalt ‘m alleen uit zijn broek. De lullen van John, Joost en Joop ken ik uiteraard, de prachtige bruine pik van Jimmy krijgt ook veel bewonderende blikken en zowel ‘Bob’ als ‘Michael’ hebben flink grote palen in hun broek, dat verbaast me trouwens niks. Marco gaat zitten, ik zie dat Alice meteen zijn lul beetpakt. Van mij mag ze, vanavond mag alles. “OK dan,” gaat Evelien verder, “nu gaan de meiden om de beurt strippen. Ik zal beginnen.”

Meteen tilt ze haar jurkje op, trekt het over haar hoofd en direct staat ze helemaal naakt midden in de kamer. Ik hoor wat bewonderende geluidjes, niet iedereen heeft haar eerder naakt gezien en ze is gewoon bloedmooi. Mireille moet van Evelien als volgende naakt. Ze staat op, trekt rustig haar zwarte topje uit en toont haar flinke borsten. Hup rokje uit, string uit en zij staat ook naakt, op haar hoge hakken na. Jolanda was dit niet helemaal van plan, maar kan nu niet anders. Kom op, uit de kleren, jij. Traag kleedt ze zich uit. Ze draagt een zwart lingeriesetje en gezien de omvang van haar tieten, snap ik dat ze niet graag zonder bh loopt. Ik hou het op minstens d-cups, jammer dat ze al een beetje hangen, ik heb mooiere gezien. Ze heeft ook best een flinke kont en ik schat zo dat ze een behoorlijk ruime kut heeft. Nu is Alice aan de beurt. Ik heb haar al naakt gezien, ze maakt er een showtje van. Ze draait en wiebelt met haar mooie kontje, laat ook eerst haar prachtige tietjes bewonderen. Nu staat ze weer met haar rug naar ons toe. Ze buigt voorover en trekt traag haar string naar beneden, benen uit elkaar, ze streelt zelf even over haar kutje. Oh, wat is die meid lekker! Als laatste ga ik uit de kleren. Ik realiseer me weer dat ik niet alleen de jongste meid hier ben, maar dat ik me driekwart jaar of zo geleden nooit had kunnen dromen dat ik zo op een feestje voor allerhande geile kerels en lekkere meiden naakt zou gaan. Ik laat me graag zien, ik zie de mannen aan hun lullen trekken, maar dat is niet alleen voor mij.

“Nog één ding,” zegt Evelien, “neuk zeker als eerste met iemand die je nog niet eerder hebt gehad.” Ze heeft het amper gezegd, of ze wordt van achteren gegrepen door die Bob en Michael. Wedden dat Joop dat met hen heeft afgesproken? Alice heeft de pik van Marco al stijf getrokken, ze beginnen ook heftig te zoenen. Wout draait zich naar mij. “Ik wil eerst weleens even kijken of jij net zo lekker bent als ze zeggen,” zegt hij en grijpt me meteen tussen mijn benen. Ik ben al aardig vochtig, dus ik kan het hebben dat hij meteen een vinger in mijn kut steekt. Ik zie uit mijn ooghoek hoe Jimmy en John die Jolanda pakken en Joop en Joost grijpen Mireille. Ik pak de lul van Wout beet en begin eraan te trekken. “Zal ik je dan eerst eens even stijf pijpen?” vraag ik, maar wacht niet op het antwoord. Ik glij op de grond, tussen zijn benen en schuif zijn broek en slip verder naar beneden. Hm, wel een aardige lul, stijf wordt die een centimeter of twintig schat ik. Ik trek zijn voorhuid naar achteren en neem zijn eikel in mijn mond. Traag begin ik hem te pijpen, langzaam krijgt hij een stijve. Wel een gaaf idee dat ik nu de pik pijp die Evelien als jong meisje heeft ontmaagd. Ondertussen hoor ik hoe Evelien door die twee pornoneukers hard wordt aangepakt. Links van me zie ik Alice de pik van mijn Marco pijpen. Achter me is wat gedoe. Jolanda wil niet door twee van die jonge jongens geneukt worden. Joop laat Mireille gaan en houdt zijn grote en al stijve pik voor haar gezicht. Nu kan ze geen ‘nee’ zeggen. Jimmy gaat naar Mireille maar ik bedenk me ook dat ik absoluut opnieuw met hem wil neuken.

De pik en de zak van Wout zijn flink behaard. Ik hou van pijpen en ballen likken, maar niet van haren in mijn mond, dus ik zuig alleen op zijn paal. Hij legt zijn hand op mijn hoofd, maar dwingt me niet. Ik kijk hem aan met zijn pik in mijn mond, hij grijnst geil. Met mijn vrije hand vinger ik mijn kut, ik wil wel nat genoeg zijn als hij me zo gaat neuken. Owww… naast me zie ik hoe Marco de kut van Alice begint te beffen, dat is voor mij ook pure porno om te zien. Wout gebaart me dat ik even overeind moet komen. Ik sta op, half over hem heen. Ik buig even voorover en geef hem een tongzoen. Hij kneedt even mijn tepels, grijpt mijn kut weer en voelt hoe nat ik ben.
“Ik wil dat jonge kutje neuken,” zegt hij, maar dat begreep ik al. Overal hoor ik gehijg en gekreun om me heen. Alice is de allereerste van ons allemaal die luidruchtig klaarkomt, ja schatje, ik weet wat Marco met een geil kutje kan doen.

Ik pak een condoom en rol hem over de pik van Wout. We verwisselen van plek. Ik ga wijdbeens liggen, Wout knielt tussen mijn benen. Ik voel zijn eikel tegen mijn schaamlippen en langzaam dringt zijn pik in mijn kut. Ik kan ‘m goed hebben, zo groot is hij niet. “Ohhhh, wat ben je lekker strak,” zegt hij zachtjes. Ik glimlach, in een rustig tempo begint hij me te neuken. Naast me zie ik hoe Alice op de pik van Marco gaat zitten en ‘m in haar kutje laat glijden. Ze kreunen alle twee, die zijn goed bezig! Ik kan ook precies zien hoe Joop die Jolanda begint te neuken, die kreunt wel hard, want blijkbaar is ze zo’n grote pik niet gewend. Mireille en Evelien kan ik alleen maar horen kreunen en ik constateer dat nu alle vijf de beschikbare kutten tegelijk geneukt worden, gaaf! Wout gaat wat sneller in mijn kut heen en weer en maakt ook behoorlijk lange slagen. Tegelijk kneedt hij mijn tietjes, dat vind ik altijd heerlijk. Neuken is gewoon altijd lekker, maar ik ben bang dat ik op de pik van Wout niet klaarkom, daarvoor doet hij me net te weinig. Hij doet zijn best en ik merk aan hem dat hij er wel enorm van geniet om het weer eens met zo’n jong sletje als ik te doen. Sterker nog, hij begint zo diep te grommen dat ik denk dat hij zo als eerste gaat klaarkomen, van de mannen althans. Jolanda heeft het nu ook zwaar te verduren op de grote pik van Joop. Marco en Alice genieten duidelijk enorm van elkaar. Wout komt klaar. Hij gromt en kreunt en spuit dan diep in mijn kut zijn condoom vol. De rest is nog lang niet zo ver.

Langzaam trekt Wout zijn pik uit me. Ik zie dat hij behoorlijk veel sperma heeft gespoten en hij bedankt me uitvoerig voor het heerlijke neuken. Hij doet zijn condoom af en gaat naar de badkamer. Ik blijf wijdbeens op de bank liggen. Nu zie ik ook dat Jimmy met Mireille ligt te neuken, ze geniet duidelijk van zijn grote bruine pik, met zijn enorme, besneden eikel. Ik vinger mezelf, terwijl ik naar alle geilheid om me heen kijk. Alice kijkt naar me, naar mijn kut, als ze zelf op de pik van Marco heen en weer gaat. Evelien krijgt een heuse DP van die twee pornoneukers. Alice komt als volgende klaar. Ik vinger me nu echt lekker, het is heerlijk om te zien hoe zij van mijn Marco geniet. Tegenover me hoor ik ineens het vertrouwde “OEOEOEOEOENGGGGG,” van Joop en twee seconden later spuit hij de kut van Jolanda vol, die tegelijk ook klaarkomt. Jimmy neukt Mireille onverminderd door. De pornoneukers zijn van plek gewisseld. Evelien zit nu wijdbeens op die Bob die op de grond ligt. Zijn pik zit in haar anus, Michael komt tussen haar benen en neemt haar in haar kut. Ze neuken haar echt keihard, maar op z’n tijd kan Evelien dat best waarderen. Het duurt even, maar uiteindelijk komt ze keihard klaar, ze gilt erbij als een brandweersirene. Ik hou het ook niet meer. Ik zie hoe Alice naar me kijkt als ik klaarkom op mijn eigen vingers, terwijl ze met Marco ligt te zoenen. Wow, dat was toch best een heftig eerste rondje.

Tijd om even pauze te houden, even plassen, mijn kut wassen en iets te drinken pakken. Ik laat de deur van de badkamer gewoon open, waarom niet? Alice komt ook binnen en gaat zitten plassen waar ik bij zit. Ik vind het fijn dat ze geen schaamte kent, tot zover. We beginnen een beetje te kletsen.

Ze verbaast zich erover dat ik blijkbaar totaal niet jaloers ben terwijl ze net met mijn vriend heeft liggen neuken. “Klopt,” zeg ik, “zo werkt dat niet bij Marco en mij, we laten elkaar nadrukkelijk vrij. Hij is ook niet jaloers of zo, omdat Wout mij heeft geneukt.” Als we zo staan te kletsen, allebei lekker naakt, komt Joop binnen en hij gaat waar we bij staan ook staan plassen. Ik ben dat al een beetje gewend, maar ik merk dat Alice dat zelden zomaar heeft gezien. Ze kijkt ook aandachtig naar de grote lul van Joop. “Als je ‘m lekker vindt, dan mag je ‘m straks wel een keer in je kutje voelen,” zegt Joop. Alice bloost zo waar. Los van dat alles… ik vind haar zo leuk en zo lekker, ik wil absoluut seks met haar voordat we hier weer weg gaan. Samen lopen we naar de bar in de keuken, we pakken allebei een glas rosé. Ze vraagt honderduit over hoe ik Evelien heb leren kennen op de sekscamping en hoe het daar was. “Met wie van de mensen hier heb je al eerder seks heb gehad?” vraagt ze nieuwsgierig. “Oh verschillende,” zeg ik, “met Joop, Marco, Jimmy, John, Evelien en Mireille. Joost heb ik alleen gepijpt, maar ik wil beslist ook een keer met hem neuken.” Ik zie aan haar mooie harde tepeltjes dat ze het mateloos interessant vindt. Ze vraagt ook wie ik haar kan aanbevelen, met wie zou ze het echt eens moeten doen.
“Nou ja, Joop bood zich net al aan, maar als je de kans krijgt moet je eens met Jimmy neuken, hij heeft echt zo’n zalige pik.”

Al is zij de oudste van ons twee, wil ik toch best het initiatief nemen. Ik leg mijn rechterhand op haar mooie linkertietje, kijk in haar mooie blauwe ogen. Zonder iets te zeggen, druk ik mijn lippen op de hare, we beginnen lekker te zoenen. Dat wordt als vanzelf een heerlijk tongzoen. Ahhh, mijn tieten komen tegen de hare, ze streelt mijn schouders en mijn rug en ik word opnieuw vreselijke geil, nu dus op haar. Even onderbreek ik de zoen. “Ik ben ontzettend geil op jou,” fluister ik in haar oor. “Ik laat jou ook niet gaan zonder dat we het met elkaar hebben gedaan,” zegt ze. Oh, dat belooft wat…. Jimmy komt de bar binnen en pakt een biertje uit de koelkast. Alice is even ‘afgeleid’, ze kijkt naar zijn mooie, bruine lul. “Je hebt gelijk,” zegt ze, “hij heeft echt een lekkere lul.” Jimmy ziet de humor er wel van in, hij grijnst zijn parelwitte tanden bloot. Meteen pakt hij haar hand en legt zijn nu nog slappe lul erin.“Hey… ik ben Jimmy, wil je neuken?” zegt hij. Dat is wel de kortste manier die ik ken om een lekkere meid te versieren, haha! “Ja, graag!” zegt ze, “maar mag Sanne er dan bij zijn?” “Sanne is een lieve, geile schat, die mag bij mij alles,” zegt hij. “Kom, we gaan naar het ‘naaikamertje’ van Evelien,” zegt hij, alsof hij hier al vaak is geweest.