“Zou jij het geil vinden om op een podium te neuken, waarbij dus een hoop mensen toekijken?”

Het is een week na mijn verjaardag en het geile seksfeest in mijn flat. Heerlijk, zoals er toen door allerhande combinaties flink doorgeneukt is. Het is zaterdagochtend, een uur of half twaalf. Joop heeft, zoals zo vaak tegenwoordig, vannacht bij mij geslapen. Dat niet alleen: zowel gisteravond als vanochtend hebben we heerlijk, uitgebreid, vorstelijk geneukt. Onze relatie is fantastisch, juist omdat we elkaar zo vrij laten, maar ons seksleven is, misschien wel juist door die vrijheid, ook echt verrukkelijk. Wat kan die man fantastisch neuken met die prachtige grote pik van hem en wat kan hij heerlijk beffen. Als we seks hebben kom ik meestal wel twee keer klaar, soms nog wel vaker. Hij weet precies hoe hij me helemaal gèk van pure geilheid kan maken. Dat is niet de enige reden dat ik echt van hem hou, hij is mijn soulmate en de liefde van mijn leven, in elk geval tot nu toe.

OK, zaterdagochtend dus. Joop staat onder de douche en zoals vaak neemt hij daar uitgebreid de tijd voor. Ik vind het fijn, dat hij zich bij mij in de flat zo thuis voelt. Ik loop in mijn blootje een beetje in huis te rommelen en iets van ontbijt te maken. Hé, ik hoor een telefoon. Het is de GSM van Joop, ik zie ‘Henry J.’ in het schermpje. Die ken ik niet, ik laat ‘m maar even gaan. Ik hoor even later dat de douche is opgehouden en loop naar de badkamer waar Joop zich staat af te drogen. “Schat, je telefoon ging, ene ‘Henry J.’. “Oh? Wat zou die nou van me moeten?” zegt hij. Blijkbaar is hij licht verbaasd. Ik heb thee en koffie gezet en leg croissantjes in de magnetron. Joop loopt ook lekker in zijn blootje door het huis. Ik hoor hem bellen.
“Hehee Henry, ouwe reus, jij had gebeld. Hoezzut?… Mooi… Jaaaa joh, kannie beter!…Waarvoor… OK… Laura? Ja, die ken ik… Achhhh, de trut… Ja, snap ik… OK, ehhhh, nou, dat zou best eens kunnen… Geef me even de tijd, ik bel je terug en wacht even met anderen bellen tot ik jou weer bel, OK?… Tuurlijk jongen, voor jou altijd… Mazzel!” Ik heb geen idee waar dit over gaat, het gaat mij ook niet aan, nog niet. “Schatje, hebben wij vanavond wat?” vraagt hij. Nee, we hebben nog geen plannen. “Zou jij het geil vinden om op een podium te neuken, waarbij dus een hoop mensen toekijken?” Oei! Ehhh… wel een geil idee, eigenlijk.

“Ik bedoel, porno heb je al gedaan, dit is in feite ook zoiets, alleen zie je je publiek dan zelf ook,” probeert hij me nog over te halen? “Lijkt me geil, maar neuk ik dan met jou? Of met wie anders?” vraag ik. Ik ben al ‘om’, dit lijkt me wel een kick.“Neeeee, in elk geval niet met mij, we zoeken wel iemand waarmee jij het ook graag wilt doen,” zegt hij. “Joop, waar gaat dit nou over, wat is er aan de hand, wie is die Henry?” Hij glimlacht. “Henry is de eigenaar van seksclub ‘The Rose’, ken je die?” legt hij uit. Ik schud mijn hoofd, maar de naam ken ik wel degelijk. Dit is één van de duurste en meest exclusieve hoerententen in de stad. “Op enkele avonden in de week,” gaat Joop verder, “hebben ze daar live optredens, eigenlijk om de klanten verder op te geilen en sneller met de meiden naar de kamer te doen gaan. Het is er altijd wel druk en dus is de doorstroming belangrijk. Klanten moeten de meiden vóór het neuken niet te lang bezig houden. Meestal is er afwisselend een striptease en een liveshow, met echte seks. Eén van de meiden die dat deed is een bloedmooie, Laura, die elke keer op het podium met haar vriend ging liggen neuken. Gisteravond hebben die twee knallende ruzie gekregen en nu wil zij niet meer. Henry zit acuut verlegen om vervanging en vroeg of ik niemand wist. Ik dacht het eerste aan jou, maar als je niet wilt, kan het ook een ander worden.”

Ik denk er toch even over na. Op de sekscamping heb ik zo vaak geneukt en van alles gedaan, waar ook anderen bij waren en toekeken. Maar ja, op zo’n podium is het nog iets anders, dan wordt er toch heel nadrukkelijk naar ons gekeken. Tja, ik ben best exhibitionistisch, dus eigenlijk lijkt het me ook wel heel geil om te doen. “Met wie wil je dat ik neuk?” vraag ik Joop. “Hoe vond je die ‘Michael’ vorige week?” “Mwah, wel aardig, als het moet, neuk ik nog wel eens met hem, maar hij is niet zo mijn type. Wat zeg je van Joost? Je weet dat ik geil op hem ben.” Ik zie Joop denken. “Hm, ik weet het niet,” zegt hij. “Vond je die ‘Bob’ wel lekker?” “OK,” geef ik eerlijk toe, “ik zou ‘m niet als vriend hoeven, maar ik geil meer op hem dan op die Michael en hij heeft wel een lekkere pik.” Joop pakt zijn telefoon weer en belt ‘Bob’. Hij gaat meer twee keer over. “Hé Bob, met Joop, kun je vrijuit praten?… OK! Ik heb een lekker klusje voor je vanavond… Ja, het komt ook zo maar ineens op mijn pad en ik dacht aan jou… Heb je vorige week lekker geneukt met Evelien?… Ja, geil is ze hè?… Je mag haar vanavond opnieuw neuken, tegen betaling, maar dan op het podium in ‘The Rose’… Dat weet ik nog niet precies… Ik denk twee keer… Mooi zo!… Gaaf jongen, ik ga het regelen, je hoort van me! Mazzel!” “Twéé keer?” vraag ik meteen.

“Ja, dat vergat ik te zeggen, meestal deden die Laura en hoe heet die vent ook weer, het twee keer, ik meen om elf uur en om één uur.” ’s Avonds na het eten beft Joop me op mijn verzoek even tot ik klaarkom, om de spanning weg te nemen. Ik heb toch wat kriebels in mijn buik en opnieuw een behoorlijk vochtige kut als we om een uur of tien in de auto stappen, naar die club toe. Ik heb een paar verschillende outfitjes bij me. Henry blijkt een aardige vent van een jaar of vijftig, heel gewoon om te zien, absoluut niet het type dat je misschien verwacht als baas van een hoerentent, meer een zakenman. Dat klopt ook wel met het publiek dat hier komt. Zakenmensen, vaak ook buitenlanders, die bereid zijn dik te betalen voor seks, maar dan wel topkwaliteit meiden willen. Er is een kleedruimte achter het podium waar ik mijn spullen kan neerzetten. Er zit een bloedmooi blondje van een jaar of twintig te lezen en een Spaatje te drinken, Annebel. Ze is de stripper van vanavond en heeft net om tien uur een dildoshowtje gedaan. Henry bekijkt me van top tot teen. Ik vertel dat ik verschillende outfitjes heb, bijvoorbeeld een minirokje en een topje, waar ik dan niks onder draag, of een keurig cocktailjurkje, maar dan ook niks eronder, of alleen een string. Dat lijkt hem wel wat. Hij wil graag zien hoe het me staat en wil best weg gaan als ik me omkleed, maar dat hoeft echt niet van mij. Ik kleed me uit en hij bekijkt me nu ook naakt.

“Wauwwww… wat ben jij lekker,” hoor ik ineens achter me: Annebel. “Ja, je bent een bloedmooie vrouw,” beaamt Henry. Dat kun je als vrouw toch nooit vaak genoeg horen. “Welke naam gebruik je op het podium?” vraagt hij. Ach, laat ik ‘Alicia’ maar weer eens uit de kast halen. Ik doe mijn zwarte cocktailjurkje aan en een parelketting van de HEMA om. “Gaaf!” zegt Henry, “dat kunnen onze klanten wel waarderen, maar ik zou er wel een string onder aandoen. Dan heb je twee onthullingsmomenten: als je jurkje uitgaat en als je je vagina voor het eerst laat zien.” Vagina… goh, dat woord gebruik ik zelf eigenlijk nooit en in mijn kringen hoor ik het ook nooit. Ah, daar is ook ‘Bob’, de stoere ‘Amerikaanse marinier’ met blond stekeltjeshaar. Annebel vindt hem ook supergaaf! Hij is nog beter voorbereid, want hij blijkt ook vaak als ‘male-stripper’ te werken.

Henry wil – puur professioneel – hem ook naakt zien. Bob zit daar niet mee. Annebel komt zo wat spontaan klaar als ze de haarloze pik van Bob ziet. Bob draagt op het podium een strak, mouwloos T-shirtje en een lange broek die met klittenband sluit met eronder een string, waar zijn lul alleen slap helemaal in past. Om Annebel te plagen trekt hij een paar keer aan zijn pik als hij voor haar staat. Het schatje kreunt al van geilheid. Onze ‘act’ is puur improvisatie. Op het podium staat alleen een Chesterfield-bankje. Henry geeft als tip vaak te wisselen van standje, zodat iedereen alles goed kan zien. Het is wel belangrijk dat wij op het podium alléén doen wat de klanten ook bij elk van de hoeren wordt toegestaan. Dat betekent wel zoenen op de mond, maar niet echt tongen, kut betasten mag, maar niet diep met vingers erin, pijpen mag zonder condoom, maar neuken absoluut met. Het is immers de bedoeling dat onze show de klanten aanzet om zo snel mogelijk met een meid naar de kamer te gaan. Annebel zegt dat ze zorgt dat ze een goed plekje heeft om de show te bekijken, haha. Ik vindt haar echt een schatje, zou ze bi zijn?

Het is elf uur. Ik ben toch wel een beetje gespannen, maar ‘Bob’ stelt me gerust. Hij is echt lief voor me, hij streelt me over mijn blote rug en zal mij wel ‘leiden’, hij stript veel vaker. Henry pakt een microfoon en kondigt ons aan, “… voor de eerste keer op dit podium… geef ze een warm applaus… Alicia en Bob!” Hand in hand lopen we het podium op. We staan in de spotlights maar ik kan goed in de zaal kijken. Er zitten enkele tientallen, meest wat oudere mannen, met een stuk of tien bloedmooie meiden. We beginnen slow te dansen op klassieke muziek die ik niet ken, dat is wel onverwacht. Bob drukt me tegen zich aan en kust me op mijn mond. We dansen zo close dat ik zijn pik al kan voelen, door zijn broek. Ik ga met mijn handen over zijn rug onder zijn shirtje en trek het omhoog. Ik streel zijn brede, volledige haarloze borst. Hij draait me om, met mijn gezicht naar het publiek. Ik voel dat hij mijn jurkje loshaakt. Langzaam schuift hij de stof naar beneden. Hij onthult mijn tieten, mijn tepels staan al keihard, dat voelt Bob ook. Langzaam schuift hij de stof verder naar beneden en laat dan mijn jurkje vallen. Ik stap eruit en sta nu alleen nog in mijn string en uiteraard mijn pumps. Nu is het zijn beurt weer vind ik. Ik draai me naar hem toe en geef, zoals hij me had aangegeven, een flinke ruk aan zijn broekrand. Het klittenband ‘scheurt’: weg broek. Haha, zijn eikel komt al boven zijn string uit. We strelen en zoenen weer even verder, zijn pik groeit. Opnieuw zet hij me met mijn gezicht naar de zaal. Hij staat achter me en streelt me. Hij kneedt mijn harde tepels, ik voel zijn lul tegen mijn billen, mijn kut is al zeiknat. Daar gaat hij zo ook achter komen. Zijn linkerhand glijdt over mijn buik in mijn string, hij betast mijn kut, ik kan een lichte kreun niet onderdrukken. Met zijn rechterhand trekt hij mijn string naar beneden, linkerhand ook weg en de hele zaal ziet mijn blote, geile kut. Oohhhh… ik vind dit zo gaaf om te doen! Nu hij weer… Ik draai me weer om. Zijn pik is al behoorlijk stijf en zijn string is veel te klein. Uit dat ding. Zijn pik staat al lekker naar voren. Ik draai hem zo dat het publiek ons van opzij ziet. Ik ga op mijn hurken zitten en begin zijn pik te likken. Ik speel met zijn zware ballen en begin hem rustig te pijpen. Jahaaa… nu komt hij echt op volle sterkte. Helemaal stijf heeft hij een prachtige, haarloze paal van een dikke twintig centimeter. Ik pijp hem verder, dieper. Ik ben de pik van Joop gewend, dus ik kan ‘m echt heel diep in mijn mond nemen. Oei, ik bedenk me dat dit betekent dat die hoertjes dat zo ook moeten bij hun klanten.

Bob trekt me overeind. We zoenen weer, alleen op de lippen. Hij voelt mijn drijfnatte kut en ik blijf aan zijn pik trekken. “Neuken?” fluistert hij in mijn oor. “OK,” zeg ik zachtjes terug. Hij heeft steeds een condoom in zijn hand gehouden, het pakje is vooraf al een stukje open gescheurd. Ik kniel voor hem, geef nog een zoen op zijn eikel en rol het condoom over zijn stijve pik. Ik ga op de bank zitten en doe mijn benen wijd, de hele zaal ziet nu mijn wijdopenstaande, kletsnatte kut. Hé, ineens zie ik in een hoekje Annebel, ze staat aandachtig naar ons te kijken. Bob komt tussen mijn benen, wrijft zijn eikel tegen mijn schaamlippen en steekt zijn pik erin. Opnieuw kan ik een kreun niet onderdrukken. Oh… ik hou ook zo van neuken, met jan en alleman en deze kick, neuken voor publiek is toch wel supergaaf. Bob stoot meteen diep in me. Hij neukt zoals hij eruit ziet, sterk en gespierd. Na een stoot of tien trekt hij ‘m eruit: ander standje. Ik ga voorover over de armleuning liggen, hij stoot zijn pik achterlangs in mijn kut. Aaahhh ja, meteen weer flink diep, ik voel zijn flinke ballen tegen mijn klit slaan. Mijn kut sopt helemaal. Ik wil het nog gekker maken. Na opnieuw een keer of twaalf doorstoten trekt Bob zijn pik er weer uit. Ik zie hoe nat zijn condoom is van mijn overvloedige kutsap. Nu neem ik ‘de leiding’. Ik gebied Bob dat hij op de bank moet gaan zitten. Ik ga op zijn schoot zitten, pak zijn pik en laat mijn kut er weer overheen glijden. Als ik op zijn pik rij en hij mijn tieten kneedt, hoor ik onder de muziek al wat opgewonden geluidjes uit het publiek. Nu hou ik het initiatief. Na weer een keer of tien stoten trek ik ‘m eruit en draai me om. Iedereen kan nu precies zien hoe die mooie stijve pik in mijn wijd openstaande kut glijdt. Ik stoot eerst even lekker diep door. Bob kreunt nu ook, achter me. Hij pakt mijn tieten weer beet.

Ik begin flink stevig door te neuken, maar minder diep, zijn eikel gaat heen en weer over mijn g-plek, dat kan ik zo zelf sturen. In de zaal zie ik dat verschillende meiden al met een hand in de broek van een klant zitten en één vent zit met zijn hand tussen de benen van een meisje, onder haar minirokje haar kut te betasten. Ik neuk lekker door. Nu wissel ik niet meer van standje. Ik geniet van de aandacht, van de geilheid in de zaal, van die heerlijke pik in mijn kut. Bob begint zwaar te ademen, misschien kom ik hierop ook wel klaar. Ooohhh jaa… dit wil ik. Bob heeft het ‘zwaar’ achter me. Ik wil klaarkomen, ik wil komen… jaaaaaaaaa, nuuuuuuuuuu!!! Tegelijk geeft Bob een soort oerkreet achter me en spuit diep in me zijn condoom vol. Ik zit even lekker te stuiteren, nee, dit is geen fake. Langzaam kom ik weer bij zinnen, ik voel hoe de pik van Bob verslapt. Rustig trek ik ‘m uit me en schuif het volle condoom van zijn pik. Het publiek zit bijna ademloos naar ons te kijken. Traag staan we samen op. Henry begint als eerste te klappen, nu krijgen we volop applaus. We buigen voor het publiek, pakken onze kledingstukken en lopen terug naar de kleedkamer. Annebel glipt net voor ons naar binnen. “Jij kwam echt klaar!” zegt ze met een soort bewondering in haar stem. “Ja,” zeg ik, “ik fake nooit, ik kwam echt.” “Ohh, wowww… dat deed Laura nooit!” zegt ze. Zo. Dat is altijd handig om te weten.Henry is razend enthousiast. “Jullie zijn profs, dat kan niet anders!”
Hij is verbaasd als hij hoort dat Bob en ik maar één keer eerder echt hebben geneukt, maar ik vertel even niet hoe en wat en waar. Annebel gaat even naar het toilet, die gaat zich zitten vingeren, wedden? Het duurt even, Bob wil zijn lul wassen. Even later doet hij dat waar Annebel bij staat, ze kan het niet laten zijn pik even te voelen. Om twaalf uur mag zij weer een strip doen, met dildoneuken. Ik trek mijn normale kleren even aan. Joop neemt Bob en mij even mee naar de bar, want nu is het wachten tot we om één uur nog een keer op het podium moeten. Mogen, beter gezegd. Ik lust wel een rosétje, Joop rijdt vanavond. Ik zit amper of er komt een man van grofweg midden vijftig naar me toe: gesoigneerd, donkerblauw pak, vlinderdasje, beetje kalend, goed postuur. “U bent toch de schoonheid die net op het podium was te zien?” vraagt hij.

Ja, dat ben ik. “Wat kost het om u een uurtje privé bij me te hebben?” “Dat is niet de bedoeling,” zeg ik, “ik ben hier alleen voor het podium.” “Dat is niet mijn vraag,” zegt hij, “noem mij uw prijs.” Ja ehhh… Ik weet niet wat ze hier tegenwoordig vragen. Joop kan gedachtenlezen en staat op. Hij gaat naar Henry. “U bent een erg mooie vrouw… eh, hoe was uw naam ook weer?”
“Alicia,” zeg ik. Joop komt terug en steekt zonder dat de man het ziet vijf vingers op. Ik kijk de man diep in zijn ogen en kom dichter bij hem.
“Zevenhonderdvijftig, voor een heel uur… met alles erop en eraan,” zeg ik zacht. Hij kijkt me aan. “Dat is drie keer de normale prijs,” sist hij terug. Oh, Joop had die dus al verdubbeld, haha! “Ik hoef u niet uit te leggen dat wie echt iets speciaal wil ervoor zal moeten betalen,” zeg ik.

Hij zegt even niks, hij wacht af of ik mijn prijs verlaag, maar waarom zou ik? Hij legt zijn hand op mijn linkertiet en zegt, “OK, deal!” Hm, nu kan ik niet meer terug, nu ben ik ineens toch weer een hoer, net als jaren geleden.