Lekker, zulke schaamteloze meiden, die niet kunnen wachten tot ze geneukt worden.

Het vervolg van ons verblijf in Parijs is verder niet spannend genoeg om hier te beschrijven. Dat wil zeggen: de reden waarom we hier zijn. Natuurlijk hebben Mireille en ik elke nacht minstens één keer heerlijke, lesbische seks met elkaar. Dat is fijn en goed, al denk ik soms ook stiekem aan Sanne, voor de afwisseling zou ik haar kutje wel weer eens willen verwennen. Op donderdag krijg ik een verlossend telefoontje. Jean-Pierre belt: zaterdagavond nemen Didier en hij ons mee naar ‘les dix chattes’. Om half negen halen ze ons op, we moeten er om half tien zijn, want, hoe toepasselijk, het seksfeest begint precies om tien uur. Owww… mijn kut wordt al nat terwijl ik ‘m nog aan de lijn heb, ik heb er nu wel heel veel zin in om weer eens seksueel helemaal uit mijn dak te gaan. Mireille is ook meteen opgewonden, alleen al van het idee.

Op zaterdagochtend is er even iets anders, dat ons ook opwindt, maar op een andere manier. We gaan samen naar de beroemde, enorme vlooienmarkt aan de noordkant van de stad. Toevallig staan we erbij als de inboedel van een overleden, oudere mevrouw uit een vrachtwagentje wordt geladen. Daarbij is een schilderij met een ondergaande zon, waar ik direct iets in zie. Ik vraag de antiquair, een slonzig uitziende oudere man met een dikke buik, een grote snor en standaard een Gauloises in zijn mondhoek, wat het moet kosten. Hij kijkt me indringend aan en zegt alleen “Mille!” Ik doe alsof ik gek ben en bied de helft. “Phwaahhh!” doet hij, met een wegwerpgebaar. Hij staat ons allebei te bekijken en met zijn ogen uit te kleden. Het heeft toch zo zijn voordelen om een lekker wijf te zijn… We kopen het samen, Mireille laat mij het woord doen. Uiteindelijk nemen we het mee voor € 800, maar wel contant betalen. Twee straten verderop pin ik het geld, we betalen het schilderij en nemen het mee in mijn Mini. “Als dat is wat ik denk dat het is, dan is het véél meer waard,” zegt Mireille opgewonden.

Zo denk ik er ook over. Bij ons hotel mag het schilderij in bruin pakpapier in de kluis. Dit kan een vroege Monet zijn, volgens ons, een fortuin waard. Dat is een mooi begin van onze kunsthandel. Voor de rest van de dag houden we ons rustig. Beetje winkels kijken, koffie drinken, we kijken nog bij een kunsthandel, maar zeggen niks over onze aanwinst. Het kon weleens een slopende en lange nacht worden, dus we moeten fit zijn. Precies weten we ook niet hoe het zal gaan, maar er moet veel geneukt worden, dat is duidelijk. Ik doe gewoon een spijkerbroek aan en een T-shirt, met niks eronder. Lingerie is alleen maar lastig, het liefst loop ik op zo’n feest gewoon naakt. Mireille doet ook jeans aan en een lichtroze truitje met een diepe V-hals en dus ook niks eronder. Ohhh… die tieten! Nou ja, mijn puntjes zijn in mijn T-shirt ook goed zichtbaar. Dat vindt ook de jonge receptionist, van onze leeftijd, bij wie we de sleutel inleveren. Die jongen heeft het niet meer, Mireille schudt haar voorgevel nog eens extra heen en weer voor hem, haha, wedden dat hij een stijve heeft? We wachten in de lobby… ha, daar zijn Didier en Jean-Pierre. Ik ga met Didier achterin zitten. Ik ben zo geil nu… we beginnen als vanzelf te vrijen, hij kneedt mijn tieten onder het tongen en ik masseer zijn keiharde pik, nog zonder ‘m uit zijn broek te halen. Wachtend voor een verkeerslicht grijpt Jean-Pierre ook Mireille even bij haar tieten, ik begrijp dat maar al te goed. ‘Les dix chattes’ zit in een oud pand op een industrieterrein buiten de stad. Het is een sombere omgeving, er woont hier geen mens, volgens mij. Er staan enkele auto’s, we zijn vroeg, kwart over negen.

Een dikke, onverzorgde vrouw van minstens een jaar of vijftig, laat ons binnen. Ze zegt tegen Jean-Pierre en Mireille dat zij allebei nummer vier zijn, Didier en ik krijgen nummer vijf. Ze neemt ons mee naar een kleedruimte. Daar staan twee vrouwen van een jaar of veertig zich uit te kleden: dat zijn de nummers een en twee. Er is ook een meid van ongeveer onze leeftijd, zo’n tenger, typisch Frans meisje, best een lekker ding, eigenlijk. Die stelt zich ten minste voor als ‘Yvette’. We krijgen van die madame allebei een zwart stoffen kapje dat we straks moeten opzetten. Er zitten spitse kattenoortjes op en openingen als kattenogen en als we dat op hebben, komt dit tot op de neus. Zo zijn we dus ‘chattes’: katten. Rare humor, die Fransen. Didier en Jean-Pierre moeten met ‘madame’ mee, maar ze aarzelen even, Yvette trekt haar topje uit en laat haar mooie, kleine tietjes zien.

Wij kleden ons ook uit. We dragen allebei opnieuw alleen pumps. Ik kijk naar het gave, kale kutje van Yvette en haar mooie kontje. Ik hoor wat geroezemoes vanuit de ruimte naast onze kleedruimte, volgens mij komen er al meer gasten binnen. Geleidelijk brengt ‘madame’ ook meer stellen in de kleedkamer. ‘Nummer zes’ is een grote, bloedmooie negerin. Ze is zeker 1m80 lang, zwart kroeshaar, flink grote tieten en haar ‘inbrenger’ (man? vriend? broer?) is een prachtige, heel donkerbruine vent van dik twee meter, gespierd, sixpack, hij zou basketballer of zo kunnen zijn. Zij is vriendelijk en stelt zich voor als Juliette. De nummers zeven, acht en negen zijn Franse vrouwen van grofweg tussen de vijfendertig en vijfenveertig, die ons geen blik waardig keuren, hun mannen bekijken onze naakte lijven wel. Wij zijn nieuwelingen, die vrouwen zijn hier duidelijk al vaker geweest, net als die een en twee.

Ik ben zo vreselijk geil nu, Mireille niet minder. Als vanzelf beginnen we met elkaar te vrijen. We tongzoenen elkaar lekker, tieten tegen elkaar en we vingeren elkaars kut. Yvette houdt het ook niet uit, ze doet haar benen wijd en gaat ook zitten vingeren. Juliette blijft ook niet achter, ze kneedt haar grote tieten en vingert haar kut. Lekker, zulke schaamteloze meiden, die niet kunnen wachten tot ze geneukt worden. We zijn nog steeds in afwachting van kut nummer tien. Nu is wel duidelijk dat er in de ruimte hiernaast volop mannen zijn. Mireille masseert mijn klit. Ohhhh… de geile schat, ik kom ingehouden kreunend klaaaaaaaar! Ik neem haar klit ook te grazen, zij komt ook en ik hoor Yvette ook “ah, ah, ah, ah,” klaarkomen op haar eigen vingers. De andere vrouwen generen zich voor ons, terwijl zij hier toch ook naakt zitten te wachten om genaaid te worden. Hèhè, daar is nummer tien. Een ongeïnteresseerde, onsympathieke meid van een jaar of achtentwintig, grote tieten, hoog geblondeerd en… zonder vent! Hoe kan dat? Mireille vraagt vriendelijk waar haar man nummer tien is. Ze kijkt met een blik van ‘hoe durf jij me iets te vragen?’ en zegt dan “Plek tien is voor de baas.” Ik snap het al: zij is gewoon een hoer die is ingehuurd om het aanbod van tien kutten kloppend te krijgen.

De hoer is ook naakt, we zetten onze kattenmutsjes op, het ziet er belachelijk uit. Daar is die dikke madame weer. Ze spreekt ons duidelijk toe. “We lopen zo op nummervolgorde de zaal hiernaast in. Daar is een grote schijf, met de nummers een tot en met tien. Je gaat liggen op het nummer dat ik je heb gegeven. De mannen die jullie hebben ingebracht, staan het dichtste bij die schijf. De schijf gaat draaien en als die stopt, moet je als eerste neuken met de man die voor je staat. Dat is uiteraard niet degene die je heeft ingebracht. Daarna mag elke man die dat wil met je neuken, je mag niemand weigeren. Let er op, dat ze wel een condoom gebruiken, die liggen klaar. Als het rustiger wordt, mag je ook van die schijf af. Er is een bar, er zijn toiletten, maar je blijft steeds voor elke man beschikbaar. We gaan net zo lang door, tot geen enkele man meer een stijve kan krijgen. Volg mij maar!”

Mijn hart bonst, mijn kut is alweer nat, dit is gaaf! We gaan op volgorde door de deur. Links en rechts staat een dichte haag geile mannen. Ze grijpen ons allemaal meteen waar ze kunnen. Mannen pakken me bij mijn tieten en mijn billen, een enkeling graait naar mijn kut. Oeps, de kattenfile stopt. De vrouwen voor ons gaan rustig liggen op die draaischijf. Meteen grijpt iemand me van achteren tussen mijn benen en steekt een vinger in mijn kut. Mireille gaat op de schijf liggen, ik ga ernaast liggen, Juliette komt naast me. Tussen ons in staan plastic bakjes vol condooms. Langzaam draait de schijf verder. Ik zie Jean-Pierre en Didier allebei al aan hun pikken trekken, net als al die andere kerels. Ik trek mijn knieën op, benen wijd, ik houd mijn schaamlippen open, zo laat ik aan al die geile kerels mijn kut zien. Oh wow… die mooie donkere man heeft echt een enorme pik, groter dan ik ooit heb gezien, die is stijf wel dertig centimeter of zo. De schijf stopt. Voor me staat een man die ik nog niet eerder zag. Hij is minstens vijftig, kalend, dikke buik, veel grijs borsthaar, dikke snor en een niet zo grote lul. Hij grijnst naar me, hij gaat me neuken. Nee… toch niet, als echte Franse ‘lover’ duikt hij eerst tussen mijn dijen. Hij begint mijn kut te likken. Hmmm… zijn snor kriebelt aan mijn kut. Ik zie dat Mireille en Juliette ook worden gebeft. Traag gaat de man met zijn tong door mijn kut, een paar keer maar, aan mijn klit schenkt hij verder geen aandacht. Hij pakt een condoom. Ik kijk toe hoe hij zijn lul ten volle stijf maakt en het condoom er omheen doet. Intussen hoor ik achter me een intens gekreun. Verschillende vrouwen worden al geneukt, maar eentje heeft het heel zwaar. Later realiseer ik me dat ‘kat’ nummer een wordt genomen door die donkere vent met die monsterpik. De dikke man komt op me liggen. Zijn enorme buik drukt tegen mijn buik. Het kost hem moeite, maar dan krijg ik zijn pik in mijn kut. Kom maar, neuk me maar. Hij stoot onregelmatig en komt niet diep in me, dat gaat gewoon niet. Hij geniet er wel van, ik kom in drie dagen neuken nog niet klaar, op deze manier. De man hijgt en puft en onder het neuken grijpt hij mijn tieten. Ik kijk even om me heen. Mireille en Juliette worden allebei geneukt door mannen die ook een stuk ouder zijn dan zij zelf. Om de schijf heen staan allerhande mannen al aan hun pikken te trekken. Mijn neuker houdt het niet lang uit. Na vijf minuten rommelen in mijn kut kreunt hij het uit. Ik ben bang dat hij wat krijgt, een hartaanval of zo, maar zo komt hij blijkbaar klaar. Hijgend ligt hij stil op me, ik voel zijn lul in me verslappen. Hij grijnst zijn gele tanden bloot.

“Dat is een extraatje, dat heb ik wel verdiend, nadat ik je dat schilderij voor veel te weinig heb verkocht,” zegt hij. Hè? Wat? Verrek! Dat is die vent van vanmorgen! “Ik doe in antiek en heb twintig hoeren voor me werken,” zegt hij. “Als je goed wilt verdienen, kom je maar bij mij, je bent een lekker wijf.” Ik ben stomverbaasd. Hij gaat van me af, ik kijk naar het condoom, met een beetje sperma er in, hangend aan zijn slappe lul. Al had ik geen rooie cent meer, zou ik nog niet voor hem als hoer willen werken. Duidelijk: hoer ‘nummer tien is via hem hier gekomen. Toeval bestaat. Meteen is er een charmante Fransman van een jaar of veertig, met een mooie, stijve pik. Hij vraagt netjes of hij zijn gang mag gaan. Natuurlijk! Hij doet een condoom om, komt op me liggen en laat zijn pik in één trage beweging helemaal in mijn kut glijden. Rustig begint hij me te neuken en zegt zacht, met een mooie, warme stem, dat hij me een mooie vrouw vindt. Hij kneedt mijn tieten en neukt me stevig, maar wel heel lekker, ongeveer zoals Didier het deed. Oohhhh jaaa… zo geniet ik er wel van. Hij gaat lekker lang en in een goed tempo door. Dit is echt neuken, zoals ik het graag heb. Ik lig echt te genieten van zijn pik en jaaa… even later kom ik klaaaaaaaar! Mijn kut klemt om zijn pik, nu houdt hij het ook niet uit en spuit diep in me zijn condoom vol. Als we weer rustig zijn, geeft hij me een tongzoen en fluistert in mijn oor, dat als ik zijn vriendin zou zijn, hij me elke dag zou neuken. Wow… zo’n man kan me wel bekoren, al heb ik met mijn Joop ook niks te klagen. Meteen is er weer een volgende vent, die zwijgzaam zijn pik in mijn kut steekt en me neukt tot hij klaarkomt en meteen is er weer een. Dit zijn typische hoerenlopers, voor wie een vrouw niet veel meer is dan een kut waarvoor ze betalen.

Mireille en Juliette worden links en rechts van me ook doorlopend geneukt. Er staat weer een knappe Fransman voor me, met een mooie, stijve pik van een centimeter of twintig. Ik verwacht dat hij me ook direct gaat neuken, maar hij komt hoger, over me heen, tot hij zijn pik voor mijn gezicht houdt. Ik pak zijn stijve beet en begin er aan te likken, zijn zak is helemaal kaal geschoren, ik lik ook uitgebreid zijn ballen en hoor hem hoog boven me kreunen. Het enige wat hij zegt is, “in je mond.” Ik begin hem rustig te pijpen, daar hou ik zelf ook altijd enorm van. Hij neemt het initiatief over. Hij pakt mijn hoofd beet en neukt me in mijn mond. Tegelijk voel ik dat er iemand aan mijn kut zit. Ah jaaaa… zonder dat ik weet wie het is, krijg ik ook een pik in mijn kut. Mijn mondneuker komt met zijn eikel diep in mijn keel, maar dat kan ik hebben. Hmmm, zo voel ik me weer eens een echte slet, ik word gewoon gebruikt door twee wildvreemde, geile kerels, ik hou hier wel van. Zo ben ik op de sekscamping ook door zoveel mannen genomen. De man die me in mijn kut neemt, komt het eerst klaar. Ik voel dat hij ‘m eruit trekt en weg gaat, zonder dat ik ooit weet wie het is. Nu gaat mijn mondneuker ook komen. Ik hoor hem hoog boven me kreunen en dan krijg ik de volle laag sperma in mijn mond. Net als bij Didier is het gewoon teveel, het loopt er langs mijn mondhoeken uit, ik slik zoveel mogelijk door. Ik wil ook zijn tweede shot sperma in mijn mond, maar hij trekt zich terug. Oei, slechte timing, hij spuit me vol in mijn gezicht. Hij excuseert zich uitvoerig, maar dat hoeft helemaal niet. Ik ben gek op vers, warm sperma. Ik wrijf het uit mijn ogen en van mijn neus en wangen en lik dan mijn vingers af. De man kijkt er met enige verbazing naar, nee, ik ben niet boos of zo, al is mijn make-up naar de haaien en zie ik er waarschijnlijk vreselijk uit.

Even is er niemand voor me. Zes mannen hebben me al gehad, met minder dan tien ben ik niet tevreden, want het schijnt dat er hier honderd geile kerels zijn. Ik wil minstens mijn deel! Ik sta even op en wil naar de toiletten, al is het maar om mijn gezicht te wassen en even plassen kan ook geen kwaad. Er liggen links en rechts matrassen op de grond, overal liggen mannen te neuken met vrouwen die al van de draaischijf af zijn. Ik zie Yvette, die wordt geneukt, ze geniet er van en heeft haar slanke benen om het middel van een veel oudere man geslagen. Ik zou haar kutje ook weleens willen pakken. Ik ben bijna bij de toiletten. Plotseling is er een sterke vent van een jaar of dertig die me beetpakt. Hij drukt me met mijn rug tegen de muur en grijpt mijn kut. Hij kijkt me recht in mijn ogen, met zijn koolzwarte kijkers terwijl hij me even vingert. “Ik wil je neuken,” zegt hij zachtjes in het Frans. “Daar is mijn kut voor bedoeld,” geef ik hem als antwoord.

Ik pak zijn pik, die al flink stijf staat. Ik trek er even aan en vraag of hij een condoom heeft. Jazeker, hij is erop voorbereid. Ik leun tegen de muur, zak wat door mijn knieën en doe mijn benen wijd. Hij rolt het condoom om zijn pik en steekt hem in mijn kut. Zo neukt hij me staande tegen de muur en grijpt me ook behoorlijk ruw en hard bij mijn tieten. Jaaaa… pak me maar, neuk me maar als je zo geil op me bent, ik hou hier wel van. Hij gaat behoorlijk snel door en eigenlijk eerder dan ik verwacht komt hij in me klaar. “Je bent een lekker wijf,” zegt hij tegen me. “Je hebt een lekkere pik,” geef ik hem als antwoord. Nu wil ik toch echt wel naar de toiletten. Aha, die zijn gemengd. Ik kijk even naar een paar mannen die zo open en bloot staan te plassen. Ik voel dat ik word bekeken, dat vind ik nooit erg. Het is een soort Hell’s Angel of zoiets, met gemillimeterd haar, flink gespierd, veel tatoeages. Er zijn een stuk of drie van die mannen binnen, had ik al gezien. Gelukkig zitten er wel deuren voor de toiletpotten, dan kan ik even rustig plassen, maar er zitten geen sloten op de deuren. Ik open een deur en draai me om, om te gaan zitten, als die Hell’s Angel ineens voor me staat en de deur achter zich sluit. Hij gebaart me dat ik moet gaan zitten. Oh, ben jij er zo eentje. Ik ga op de pot zitten, doe mijn benen wijd en laat hem zien hoe ik een harde straal urine in de pot spuit. Hij grijnst. Ik wil net een papiertje pakken om mijn kut af te vegen, als hij zijn lul in zijn hand neemt. Hij heeft geen stijve, zijn lul is hooguit vijftien centimeter en hij heeft een piercing door zijn eikel. Ineens begint hij te plassen, recht in mijn gezicht. Godverdomme! Smeerlap! Klootzak! Ik voel dit niet voor het eerst, een relatie van papa deed het al bij me toen ik zestien was, maar van hem kon ik het hebben. Ik kan het nu ook hebben, maar deze vent doet het uit totaal gebrek aan respect voor vrouwen, dat voel ik zo. Hij spuit zijn urine gericht in mijn ogen en op mijn mond, maar die hou ik stijf dicht, misbaksel! Als ik mijn ogen weer open doe, schudt hij net de laatste druppels van zijn lul.
“Mond open,” gebiedt hij me.

Zal ik keihard in zijn pik bijten? Hij duwt zijn slappe lul in mijn mond, hij smaakt nog naar urine. Hij pakt mijn hoofd beet en haalt zo zijn lul in mijn mond heen en weer. Hij krijgt een stijve. Ik begin hem te pijpen en geef hem de indruk dat ik een onderdanige trut ben, waarmee hij alles kan doen, maar dan kent hij Evelien nog niet. Ik pijp hem stevig door, maar zijn pik stelt echt niet zoveel voor. Van onderaf pak ik zijn ballen en masseer ze. Ik hoor hem grommen van geilheid, hij wil me zo in mijn keel spuiten, dat is duidelijk. Ik speel nog even met zijn ballen en laat ze dan los. Zonder dat hij het kan zien, maak ik een vuist… en stomp zo hard als ik kan van onderaf tegen zijn ballen. Hij geeft een enorme schreeuw en dondert achterover, door de deur op de vloer. In elkaar gekrompen ligt hij op de vloer te janken als een speenvarken, met zijn hele geslachtsdeel in zijn handen. Twee van zijn maten staan vlakbij en die liggen echt dubbel van het lachen. “Nu staan we quitte, klootzak!” schreeuw ik in mijn beste Frans. Gelukkig kunnen de andere Hell’s Angels het wel waarderen dat ik hun maat zo te grazen heb genomen. Ik loop gauw weg, naar de douches, want daar heb ik nu wel behoefte aan.