Neuk alsjeblieft met me.”

Haha, de douches zijn ook gemengd. Dit is een betegelde ruimte met een aantal douchekoppen aan het plafond, waar bij elkaar gemakkelijk tien mensen in kunnen staan. Er staan drie mannen te douchen. Die nemen er de tijd voor, nu ze mij aan zien komen. Ik trek mijn pumps uit, oh verhip, in alle commotie ben ik eerder al dat stomme kattenmutsje verloren. Ik ga bij de mannen staan, neem wat badschuim en begin me een beetje in te zepen. Ik krijg direct ‘hulp’. Zes mannenhanden glijden over mijn natte lijf, waarbij ze vooral mijn tieten en mijn billen goed insmeren. Een best knappe blonde vent van een jaar of vijfendertig pakt me als eerst bij mijn kut.

“Jee, wat geil,” zegt hij, eigenlijk tegen zichzelf. Verrek, dat is een Nederlander. Ik zeg niks en laat ze me alle drie rustig uitgebreid betasten, terwijl ik mijn gezicht even goed was, vanwege de urine. Eén voor één grijp ik daarna hun lullen beet. Ze hebben waarschijnlijk net allemaal al een andere meid geneukt, want ze voelen slap aan en worden ook niet stijver als ik eraan trek. Die blonde vent heeft best een lekkere pik, maar ja, slap, dus. Ik stap onder de douches vandaan, ze laten me rustig gaan. Ik pak een wit badlaken van een stapel en droog me af. De mannen kunnen hun ogen nog steeds niet van me afhouden en ik laat me nu eenmaal graag zien. OK, genoeg geplaagd. Ik maak mijn voeten droog en doe mijn pumps weer aan. Het badlaken kan in een enorme wasmand.

Tijd voor een wijntje. Eens even kijken of ik de bar kan bereiken, zonder gepakt te worden. Dat lukt. Ahhhh… wie hebben we daar? Ik kan voor mezelf nog steeds niet verklaren waaróm…, maar ik ben zó geil op Didier. Hij is best knap en charmant, maar dat zijn zoveel mannen. Hij wenkt me en glimlacht zo mooi, als hij me helemaal naakt ziet aankomen. Alleen al die blik is genoeg om me te laten smelten, ik voel dat mijn kut weer nat wordt. Hij vraagt wat ik wil drinken, ik vraag een zoet wit wijntje. We klinken en proosten op alles wat het leven de moeite waard maakt. Het kan mij niet schelen wat voor rotsmoes hij zijn vrouw heeft opgespeld waardoor hij weer kan vreemdgaan, maar ik wil absoluut opnieuw met hem neuken. We beginnen elkaar te strelen. Ik vraag of hij al seks heeft gehad. Hij lacht wat schamper. Ja, hij heeft geneukt met ‘hoer nummer tien, op dat draaiplateau. Ineens heb ik door dat ze die schijf gewoon een halve slag verdraaid hebben. Die pooier neukte mij en dus stond Didier voor die hoer, dat kwam precies zo uit. Hij vond het niks. Ze ging alleen met haar benen wijd liggen. Ze heeft ook een behoorlijk ruime kut, hij heeft haar wel geneukt en is daarop klaargekomen, maar zij deed helemaal niks. Die ‘nummer tien zit trouwens aan het einde van de bar, met haar rug tegen de muur en haar benen over elkaar en bemoeit zich met niemand. Ik háát dat soort hoeren. In de seksclub waar ik destijds zelf heb gewerkt, had je die wijven ook: wel het geld opstrijken, maar vervolgens zo weinig mogelijk doen met een klant. Ik had altijd ruzie met die trutten, want ik deed juist àlles voor een klant, om hem zoveel mogelijk te laten genieten, dan kwam hij ook graag bij me terug. Ik haal de lul van Didier uit zijn zwarte slip. In mijn hand krijgt hij een heerlijke stijve. We beginnen als vanzelf even lekker te tongen. Ik trek aan zijn pik, hij kneedt heel lief en zacht mijn tieten. Ohhhh… ik ben weer zo geil! Even buig ik voorover en neem zijn pik in mijn mond. Ik hoor hem zachtjes kreunen als ik mijn best doe om hem lekker te pijpen. In mijn beste Frans vraag ik hem zachtjes, “Didier, neuk alsjeblieft met me.”

We lopen naar een van de vrije matrassen, in het zicht van de bar. We gaan eerst weer even lekker liggen tongen. Ik trek aan zijn pik en hij vingert mij en voelt dat ik kletsnat ben. Hij vraagt of mijn kut schoon is. Ja, ik kom net onder de douche vandaan. Ohhhh… wat komt dit mooi uit. Hij glijdt iets naar beneden. Terwijl hij me lekker teder blijft vingeren, likt en zuigt hij aan mijn harde tepels. Hij glijdt verder naar beneden en tilt mijn heupen van het matras. Hij houdt mijn billen in zijn handen, ik doe mijn benen zo wijd mogelijk uit elkaar, mijn kut staat wijd open voor hem. Hmmmmm… zaaaaalig, zoals zijn tong in mijn kut glijdt. Hij likt me echt zo waanzinnig lekker. Ik voel in mijn kut dat hij ook kreunt van genot als hij me beft. Hij gaat best lekker diep met zijn tong in mijn kut en likt mijn overvloedige kutsap. Met het puntje van zijn tong speelt hij met mijn keiharde klit. Ohhhh Didier, ohh lekkere geile Didier, wat kan die man heerlijk beffen. Ik heb vanavond al zoveel aan en in mijn kut gevoeld, maar nu word ik voor het eerst echt verwend. Hij blijft me vol overgave likken, minutenlang. Ik kan er niks aan doen, maar ik word ineens overvallen door mijn eigen orgasme. Ik geef een keiharde gil, mijn hele lijf trilt, ik zie sterretjes, ik ben even compleet van de wereld, het vocht gutst nu uit mijn kut… oohhhh holiedemolie, dit is zo waanzinnig, verslavend lekker, ik kom echt heerlijk, keihard klaaaaaaaaaaarrrrr! Langzaam laat Didier mijn billen op het matras zakken, ik lig nog helemaal te shaken. Als ik mijn ogen open, kijk ik recht in zijn knappe gezicht, hij is helemaal nat van mijn kut en hij zit zelf zijn pik opnieuw stijf te trekken. Ik zie nu ook dat er allerhande mannen naar me staan te kijken, met hun pikken in de hand. “Neuk me Didier!” smeek ik hem. Binnen een seconde glijdt zijn stijve pik, in één keer helemaal in mijn drijfnatte kut. We tongzoenen terwijl we beginnen te neuken. Godsamme, wat is dit lekker en geil en wat gaaf om het zo in het openbaar te doen. Didier stoot meteen lekker door. Jaaaaa… kom maar geile Fransman, neem me maar lekker in mijn kut, zo hard als je wilt. Hij gaat in één keer keihard door.

Tussen het stoten door zeg ik, voor zover ik nu nog Frans machtig ben, “kom… in… mijn… mond!” Hij blijft nog even lekker doorneuken. Ineens trekt hij zijn pik eruit. Ik ben zo nat, dat mijn kutsap van zijn pik afdruppelt, als hij over mijn buik en tieten naar boven schuift. Ik neem zijn pik in mijn mond en zuig hem af. Vrijwel meteen komt hij kreunend klaar. Ik slik zijn heerlijke sperma door en met moeite zuig ik nog een tweede kwakje uit zijn eikel. Daarmee speel ik even in mijn mond. Ik vind dat zo heerlijk: vers, warm sperma en dan de eikel waar het uit komt nog op mijn tong. Langzaam komen we allebei weer bij zinnen. Ik kijk naar allerhande geile kerels, die met stijve pikken op enkele meters afstand om ons heen staan. Didier geeft me een tongzoen en bedankt me voor de heerlijke seks en op mijn beurt bedank ik hem voor al dat genot. Het is duidelijk wat er nu van me wordt verwacht: neuken met die andere kerels.

Didier gaat van me af. De mannen komen dichterbij. Ik wijs een wat oudere man aan, jaar of vijftig, wel charmant, hij staat een beetje bedeesd aan zijn pik te trekken. “Als u een condoom om doet, mag u me neuken,” zeg ik weer in mijn beslist niet vlekkeloze Frans. Hij pakt een condoom, die liggen overal in plastic bakjes. Ik kijk toe, hoe hij die om zijn pik rolt. Hij komt op me liggen en steekt ‘m direct in mijn kut. “Neuk me maar,” zeg ik zachtjes, maar hij begint direct al te stoten. Kreunend zegt hij dat hij me lekker vindt. Hij neukt even aardig door en komt dan al gauw klaar. Volgende! Links en rechts van me komen mannen op hun knieën zitten, met hun stijve pikken ter hoogte van mijn gezicht. Ik zuig om beurten aan de ene en de andere pik, die ik daarna in mijn kut krijg. Dit is echt gangbangen! Zo neuk ik achter elkaar met vijf wildvreemde mannen. Pfoe! Tijd voor een wijntje… Ik sta op, Didier zit op dezelfde plek als straks aan de bar te bekijken hoe ik me laat nemen. Aardig: de chagrijnig kijkende barkeepster heeft onze glazen bewaard. Ik neem een slokje.

Nauwelijks zit ik stil en wil weer een beetje met Didier zoenen, of ik word aangesproken, met een heel diepe, donkere stem. Oh wow… de partner van die mooie donkere Juliette staat ineens bij me. Naakt. Onwillekeurig kijk ik naar zijn enorme lul. Hij zegt dat hij me ook erg lekker vindt en dat hij heeft gezien hoe ik daarstraks klaarkwam. Ik neem zijn pik in mijn hand. Allemachtig, wat een grote. Ik heb honderden pikken gezien, maar dit nog nooit. In mijn hand begint-ie ook nog eens te groeien. Hij zegt dat hij altijd erg geilt op blonde, blanke vrouwen. Tegelijk begint hij met zijn kolenschoppen van handen mijn tieten te kneden. Dat doet-ie best lief en zacht. Zijn pik blijft maar groeien. Eenmaal stijf is die dik vijfentwintig centimeter lang, een stuk groter nog dan die van mijn eigen, lieve Joop. Dit gaat niet goed komen. Volgens mij kan mijn kut dit echt niet hebben. Dat zeg ik hem zachtjes. Hij kijkt me beteuterd aan, maar laat zich zo gauw niet wegsturen. Zijn hand glijdt over mijn buik. Kom maar, voel maar, ik doe mijn benen wijd. Hij streelt mijn kut en steek dan zijn middelvinger erin. Echt, ik heb volop pikken in me gehad, die nauwelijks groter waren dan zijn middelvinger. Ik ben niet eens zó strak, maar terwijl hij me best lekker vingert, zegt hij toch dat ik inderdaad te strak ben voor zijn pik. Ergens vind ik hem toch wel heel lief. Ik zeg dat ik een oplossing heb.

“Kijk, aan het einde van de bar zit een blonde meid, haar kut is wel groot genoeg voor jouw pik. Wil je haar niet neuken?” Dat vindt hij wel een goed plan. Zo. Met een beetje geluk heb ik die lieve, donkere man geholpen en die hoer aan het werk gezet. Hij loopt naar haar toe. Ik zie dat ze met elkaar praten en dat hij haar tieten beetpakt. Ze kan en mag niet weigeren, ik mocht dat eigenlijk ook niet. Traag komt ze van haar barkruk. Didier heeft niks gezegd, maar hij heeft het allemaal wel gevolgd. Van hem weet ik ten slotte dat die hoer een vrij grote kut heeft. ‘Hoer nr. tien’ wil de donkere man niet pijpen. Ik zie dat hij met moeite een condoom om zijn enorme pik rolt. Ze gaat liggen met haar benen wijd, hij gaat op haar liggen en begint haar direct te neuken. Ik kan haar hier aan de bar horen kreunen. Goed zo, zij wordt ook weer eens serieus genomen, ze moet maar een beetje werken voor al het geld dat ze hier vanavond beslist krijgt.“Oh Didier… ik beloof je, als ik weer in Parijs ben, dan zoek ik je op en ik ga niet weg voordat we opnieuw seks hebben gehad,” zeg ik zachtjes tegen mijn mooie, geile Fransoos. Hij vindt dat een geweldig plan. Over zijn schouder zie ik de blonde vent die ik straks in de douches trof in onze richting lopen. Ik geef Didier een kusje en loop naar die blonde vent.

“Zo lekkere vent, geniet je er een beetje van?” vraag ik in duidelijk Nederlands. Hij kijkt me aan alsof hij groene sneeuw ziet. “Ben jij Néderlandse?” vraagt hij stomverbaasd. Ja, dus. “Hoe heet je?” vraagt hij, terwijl hij zijn ogen weer over mijn naakte lijf laat gaan. “Evelien,” zeg ik eerlijk. Niet slim: waarom haal ik ‘Alicia’ niet uit de kast? “En jij?” vraag ik. “Erik.” Ik pak zijn lul beet en die is opnieuw slap, net als straks. “Hoe kom je hier terecht?” vraag ik. Hij lacht schamper, “bij de deur honderd euro afgetikt,” zegt hij. Z’n lul wordt niet stijver. “Heb je al genoeg te neuken gehad?” wil ik weten. Ik heb wel zin in hem. “Ik heb straks een vrij jong Frans meisje gehad en nu die met dat bruine haar en die mooie tieten.” Aha: Yvette en Mireille. “Die laatste is ook Nederlands, dat is een seksvriendin van me,” beken ik eerlijk. Ik blijf zijn lul masseren, maar er komt nog geen leven in. Hij streelt ondertussen mijn tieten. “Ik zou wel met je willen neuken als jij weer een stijve hebt,” zeg ik eerlijk. “Godsamme… ik ook wel met jou, je bent echt een lekker wijf,” zegt hij en pakt me weer bij mijn kut. Ik ben alweer flink nat. “Kom, we drinken even wat,” stel ik voor.
We gaan naar de bar, Didier zit geamuseerd toe te kijken hoe ik met blonde Erik om ga. We beginnen wat te kletsen, hij komt niet eens ver bij mij uit de buurt. Hij importeert en exporteert tweedehands auto’s. Hij vraagt wat ik doe en ik bluf dat ik in de kunsthandel zit. Ik vraag wat zijn geilste wens is. Even zegt hij niks… “Om te beginnen met jou neuken enne…” Hij praat niet verder.

“Zeg het maar, hier hoef je je nergens voor te schamen.” Hij zucht diep en zegt dan zacht, “ik zou graag eens jongere meisjes willen neuken. Ja, niet echt heel jong, maar tienermeisjes.” Kijk nou, klandizie! Ik vraag of hij weleens naar de hoeren gaat, maar weet het antwoord eigenlijk al. Ja, dus.
“Ik kan je tegen betaling twee kutjes van veertien en eentje van zeventien aanbieden,” zeg ik. Hij kijkt me ongelovig aan. Ik vertel heel in het kort over mijn seksbemiddeling voor vrouwen die met jonge jongens willen neuken en mannen die jonge meisjes willen. Ik noem de namen van Amy, Elise en Sanne en vertel heel kort hoe geil en neukbaar die al zijn. Zijn pik reageert. Ik ga van mijn barkruk en neem zijn pik in mijn mond. Ik pijp hem en geef hem al heel snel opnieuw een lekkere stijve. Hij heeft een mooie pik van een centimeter of twintig. “Neuk met me Erik!” zeg ik. “Nou,” zegt hij, “volgens mij zijn er wat mannen die eerst iets met je willen.” Ik snap het niet. Hij knikt, er is iets achter me. Ik draai me om en daar staan de drie Hell’s Angels, die in het midden is duidelijk de hoogste in rang of zoiets. Hij kijkt me dreigend aan. “Wij gaan je verkrachten als vergelding voor wat je met onze broeder hier hebt gedaan,” zegt hij. “Wacht even,” zeg ik nog, “wat ik heb gedaan was juist vergelding voor wat hij met mij deed, dus we staan quitte. Dat heb ik hem ook gezegd.” Even kijkt die hopman naar die klojo met een piercing in zijn eikel, met zo’n blik van ‘waarom heb je me dat niet gezegd, lul?’ Hij kijkt mij weer doordringend aan. “Maakt niet uit, we verkrachten je toch. Meekomen.” Erik zit stomverbaasd te kijken. Ik loop mee, de tweede Hell’s Angel, die nog niks heeft gezegd, grijpt meteen met zijn volle hand in mijn linkerbil. De hoofdman loopt naar een van de vrije matrassen. “Op je knieën,” zegt hij. Ik doe het. De drie getatoeëerde mannen halen alle drie hun lul tevoorschijn. Ik pak die van de grote baas als eerste beet. Aardige pik, ik pijp ‘m en hij krijgt best snel een stijve, hm, kleine twintig centimeter, dan houdt het wel op. Nu pak ik die linker, die is al zo goed als stijf, ik pijp hem ook even, die is ietsje groter. Als laatste pak ik die van die klojo die straks over me heen piste, met zijn piercing in zijn eikel. Hij grijnst naar me, als ik opnieuw zijn lul in mijn mond neem. Het liefst had ik nu vol mijn tanden erin gezet, maar laat ik de boel nou niet op de spits drijven. De mannen willen neuken, dat is duidelijk. Ik ben lichtelijk verbaasd dat die twee eersten wel netjes een condoom om doen.

‘The boss’ gaat op zijn rug liggen en zegt dat ik op hem moet komen zitten. Geen punt. Ik pak zijn pik beet en laat mijn kut er overheen glijden. Ik kan ‘m prima hebben, ook al omdat ik opnieuw best nat ben. Zo begin ik ‘m rustig te neuken, hij grijpt mijn tieten beet en knijpt er best hard in, maar ik laat me echt niet kennen. Precies wat ik dacht: ik ben net even lekker bezig, of ‘nummer twee’ dwingt me voorover. Ik weet al wat er komt. Hij gaat achter me zitten, ik voel zijn eikel tegen mijn anus. Ahhhhh jjjaaa… hij dringt in mijn kontje binnen. Twee pikken tegelijk, een echte DP, dat heb ik al een tijd niet meer gehad. Ze neuken me om de beurt, de een erin, de ander terug enzovoorts. Nummer drie, met die piercing, komt voor me staan. Kom maar op, dan neem ik die in mijn mond. Zo krijg ik drie pikken tegelijk in me. De mannen denken me zo hard te neuken, maar ik heb dit wel vaker gedaan en vindt het nou niet bepaald een ‘straf’. Die ene die me anaal neemt komt als eerste klaar. Kreunend spuit hij in mijn kont zijn condoom vol. Nu wil ‘piercing’ er in zijn plaats in. Aan die pik van hem vond ik om te pijpen toch niet veel aan. Hij doet ook wel keurig een condoom om. Ik kan zijn gepiercte pik gemakkelijk hebben, de zijne is kleiner dan de vorige. De man die me net anaal neukte doet zijn condoom af en houdt zijn half slappe lul voor me. Kom maar hier, dan lik ik ’m af, al smaakt hij meer naar rubber dan naar sperma. Opnieuw word ik door twee pikken geneukt, maar nu houdt de vent die onder me ligt het niet meer en spuit in mijn kut. Meteen komt ‘Mr. piercing’ ook klaar in mijn kont. Eén voor een trekken ze hun pikken uit me. De mannen zijn aan hun gerief gekomen. Ik ben er niet op klaargekomen, maar dit is nou niet echt een verkrachting te noemen, niet voor mij. Ze hadden duidelijk verwacht dat ik veel meer zou protesteren en zou jammeren, maar dat doe ik niet. Ze zijn alle drie wel klaargekomen, maar hebben mij niet klein gekregen. Als we weer rechtop staan, doe ik er nog een schepje bovenop. “Bedankt, mannen, dat was best lekker,” zeg ik. Hahaha, die blikken, onbetaalbaar, ze druipen af, omdat ik me gewoon niet laat kennen. Nee jongens ‘Hell’s Angels’, om Evelien gek te krijgen moet je vroeger opstaan.

Als ik zo om me heen kijk, zie ik tot mijn verbazing dat er al aardig wat mannen weg moeten zijn. De kutten zijn er nog allemaal, die worden geacht te blijven tot er geen pik meer stijf is. Erik heeft met verbazing staan kijken hoe ik me door die drie mannen liet neuken en geen krimp gaf. Ik pak hem voor de zoveelste keer bij zijn lul. Mijn kut en mijn kont hebben nu eerlijk gezegd wel een beetje genoeg gehad, maar ik wil hem ook niet helemaal in de steek laten. Hij leunt achterover tegen een barkruk. Ik ga voor hem op mijn knieën en neem zijn pik in mijn mond. Ik pijp hem lekker diep, tot achter in mijn keel. Hij kreunt van genot. Ik ga lekker door, ik masseer zijn ballen en pijp hem met alles wat ik heb. “Owwwww…,” hoor ik boven me. “Ik ga zo komen,” waarschuwt Erik me. Ik zuig keihard door en even later spuit hij een beetje sperma in mijn mond. Ik pijp nog even door, maar ik geloof dat zijn ballen nu aardig leeg zijn. Hij heeft hiervoor natuurlijk ook al twee andere kutten gehad. Ik sta langzaam op en blijf even met zijn slapper wordende lul spelen. Ik doe mijn mond open en laat hem zien dat ik zijn sperma nog in mijn mond heb. Mond dicht, slikken, mond weer open.

“Wat ben jij een ontzettend lekker geil wijf,” zegt hij zachtjes. “Ik wil absoluut een keer met je neuken,” zeg ik tegen hem. “Hoe kan ik je bereiken?” vraagt hij. Ik vraag aan de bardame of ze even een pen voor me heeft. Ik schrijf mijn 06-nummer, dat van mijn hoerentelefoon, op zijn hand. “Niet afwassen hè?” zeg ik. “Als je in Nederland bent, dan bel je me maar, dan mag je me één keer gratis neuken, omdat ik dat ook wil. Voor jonge kutjes moet je wel betalen.” Het is tijd om te gaan. De slonzige dame die ons straks ontving zegt dat we weg mogen. Ah, daar is Mireille, ik heb haar de hele avond niet gesproken. “Mijn kut voelt helemaal schraal aan,” zegt ze, “ik ben door vijftien mannen geneukt.” Ik kan er wel om lachen, maar ik ben de tel kwijt. Jean-Pierre en Didier brengen ons terug naar ons hotel. We nemen afscheid met voor allebei een laatste, dikke tongzoen. Het is na drie uur ’s nachts als Mireille en ik eindelijk in bed duiken. Morgen terug naar huis…