Een spannend seksleven met de 10 ondeugende sekstips

Is jullie seksleven een beetje ingedut? Geen nood! Hier 10 ondeugende sekstips om je seksleven te verbeteren. Dus … weg met die sleur en geniet weer volop van elkaar!

1. HETE TELEFOONSEKS

Hiervoor hoef je echt niet aan de andere kant van de wereld te zitten. Maak hete telefoonseks juist extra spannend door gewoon simpelweg in een andere kamer van het huis te gaan zitten. Je partner zit op een paar meter afstand van je, belt je en vertelt je precies wat je moet doen: ‘wrijf over je tepels, ga langzaam naar beneden en laat je hand in je broekje glijden en …. ‘. Voel hoe opgewonden je wordt en maak je klaar voor een heerlijk hoogtepunt. Draai de rollen om (als je partner al niet gekomen is door jouw gekreun) en verwen elkaar. Ben je een gevorderde beller? Verschuif je seksdate naar een openbare ruimte en laat je gaan …

2. ANDER SEKSSTANDJE

Heel opwindend is seks op een barkruk. Uiteraard kan hij gaan zitten en kan jij erbovenop gaan zitten. Maar dat is niet het standje wat we hier bedoelen. Nee, ga zitten op een barkruk en schuif je billen voorop op het puntje van de kruk. Doe je benen uitnodigend open voor hem en laat hem genieten. Na een kort voorspel kan hij heerlijk bij je binnendringen in staande positie. Een hoek die geweldig is voor hem én voor jou.

3. ORALE SEKS MET EEN TWIST

Drink voordat je orale seks hebt hete thee of zuig op een ijsblokje. Wedden dat je partner siddert van genot!

4. SPANNEND ROLLENSPEL

Ga op date met je partner en doe alsof je elkaar niet kent. Trek een spannend setje aan en ga helemaal los met je versiertrucs. Wedden dat de seks daarna een nieuwe dimensie krijgt? Liever een rollenspel thuis? Kies dan voor een spannend kostuum en verleid je partner in de slaapkamer.

5. SPIEGELTJE, SPIEGELTJE …

Vrouwen zijn erg gevoelig voor visuele prikkels. Tip: kijk tijdens jullie vrijpartij eens in de spiegel! Wedden dat je sneller opgewonden raakt, dan normaal!

6. NIEUWE DIMENSIE

Schuif tijdens jullie vrijpartij (in missionarispositie) een kussen onder je billen. Zo dringt hij onder een andere hoek bij je binnen en drijft hij je tot nieuwe ongekende hoogte … Geniet!

7. SEKSSPELLETJE

Speel het seksspelletje ‘Truth or dare’ of ‘Ultiem Verlangen’ met elkaar en laat het spel bepalen hoe de avond eindigt …

8. INTENSIEF ORGASME

Met een simpele truc, kunt je je orgasme nog intensiever beleven: Glip nét voordat je klaarkomt naar de rand van het bed en laat je hoofd naar beneden hangen. Zo stijgt de bloeddruk in je hoofd en dat zorgt voor een heerlijk orgasme.

9. ‘SEKSLOOTJES’ TREKKEN

Schijf je fantasieën op kleine stukjes papier en verzamel deze gedurende enige tijd in bijvoorbeeld een doos. Wil je eens wat nieuws proberen in bed? Trek dan gewoon een briefje uit de doos en maak er een mooi avontuur van …

10. BDSM?

BDSM of SM is, zeker na het boek ‘50 Tinten Grijs’, een absolute hype. Wil je BDSM proberen, maar heb je nog geen ervaring? Bestel dan een starterkit online en laat je verrassen!

 

Ontdek deze 10 spannende seksspelletjes